Sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. 40 gün rapor verebildiğini öğrendim iyi oldu teşekkür ederim. Zaten 4 hafta daha verirse 32'ye geliyorum inşallah.Bu arada şu anda çalışıyorum ama ilk gebeliğimde ben de almıştım rapor, kanamam oluyordu ara ara, öncesinde de gebelik kayıplarım vardı doktorum evde istirahat et dedi, aylık heyet raporu veriyordu
Özel bi hastaneye gidip heyet raporu alin bence 1 ay zateb sonra 32. Haftaya gelmis olacaksınızSağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. 40 gün rapor verebildiğini öğrendim iyi oldu teşekkür ederim. Zaten 4 hafta daha verirse 32'ye geliyorum inşallah.
Rica ederim sağlıkla kavuşun inşallahSağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. 40 gün rapor verebildiğini öğrendim iyi oldu teşekkür ederim. Zaten 4 hafta daha verirse 32'ye geliyorum inşallah.
Kadın doğum verdi evet ama tek seferde değil her ay 10 gün almıştım ben sancılardan dolayıMerhaba, teşekkür ederim cevabınız için. size ne için verilmişti 40 gün rapor. Özel değilse paylaşır mısınız? Kadın doğum uzmanımız mı vermişti.
Verir.Merhaba kızlar ben 31 haftadayım ancak benim doktorum çalışabilir rapor veremiyorum hastane dışı olduğu için özel hastaneye yönlendirdi muayene ücreti falan vermem gerekiyor onun yerine devlette randevu alsam direk bu raporu verebili rmi
Umarım yaVerir.