32. Haftada doğum yapan var mı?

Anladım çokngeçmiş olsun ya ne kadar farklı sorunlar çıkıyor neyseki farkedilmiş

Ne güzelinşallah bizimkiler de bekler o kadar

Bide son zamanlarda safra kusuyodm sımdı hatırladım
Ne zor zamanlar anne olmak gerçekten zormuşben eskiden hep kendimi düşünürdün bebek olsa bile bu kadar düşüneceğimi zannetmezdim şimdi çok şaşırıyorum doğmadan bile acaba ne hissetti felan diye aklıma geliyor

Yok bende değilim
Hayırlısı ya inşallah birşey olmaz zaten bana doktor kesin erken olur diyemem dedi ama öyle bir ihtimal var dedi 34 olursa iyi bence küvezde kalsa da çıkar inşallah 28 zaten sınırmış taşaması için 28 . Haftada doğan bebeklerin bile küvezde yaşama şansı çok fazlaymış öyle dedi . Ciğer geliştirici de. 2 3 hafta önde götürüyormuş mesela 34 de doğsa 36 37 gibi oluyormuş akciğerleri

Evet canım inşallah sıkıntısız bir doğum olacak ikimizin de bebekleri için dua edeceğim.

Daha dur hele Bi doğsun gözünden sakınıyorsun bence hamilelik zor da geçse en güzel dönem.. Olumsuz şeyler olsa da tadını çıkarmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…