32. Haftada doğum yapan var mı?

Kaşınıyodu butun vucudum.. Ben pek kotuluge kolay kolay vermem kendımı gecer dedm.. Bıde doktorum izindeydi.. Rutin tarama da saglık ocagında çıktı.. Snra doktora gittm.. Özel hastane ya pek ılgılenmedi bende devlete gittm.. Devlet bırakmadı tabi.. 1 hafta hastanede yattm.. Snra acil sezeryane aldılar.. Suyum da azalmıstı nıyeyse.. Kolestazı degerlerım düşüodu ama suyum sınırdaydı.. Belkı de o yuzden sezeryane aldılar🤷‍♀️
Anladım çokngeçmiş olsun ya ne kadar farklı sorunlar çıkıyor neyseki farkedilmiş

Merhaba, benimde 33. Haftada rahim agzi kisaligi tespit edilmisti ve kasilmalarim vardi. Doktor 2 hafta yatis vermisti mumkun oldugunca yerimden kalkmamami soyledi. 34. Haftada kontrolde 1 cm aciklik cikti, iyice kisalmisti rahim agzida 2 doz ciger gelistirici oldum. 36. Haftanin ortalarinda aciklik 3 cm oldu ama dogumu baslaticak duzenli kasilmalarim yoktu. 38+3 de geldi kizim bazen kisalik oluyor acilma oluyor tabii dikkatte edilmesi lazim ama nerdeyse 5 hafta sonra dogdu, hic belli olmuyor😊 saglikla vaktinde kucaginiza alirsiniz insallah sizde🙏
Ne güzel😊inşallah bizimkiler de bekler o kadar

Bide son zamanlarda safra kusuyodm sımdı hatırladım😅
Ne zor zamanlar anne olmak gerçekten zormuş😌ben eskiden hep kendimi düşünürdün bebek olsa bile bu kadar düşüneceğimi zannetmezdim şimdi çok şaşırıyorum doğmadan bile acaba ne hissetti felan diye aklıma geliyor

Yok bende değilim
Hayırlısı ya inşallah birşey olmaz zaten bana doktor kesin erken olur diyemem dedi ama öyle bir ihtimal var dedi 34 olursa iyi bence küvezde kalsa da çıkar inşallah 28 zaten sınırmış taşaması için 28 . Haftada doğan bebeklerin bile küvezde yaşama şansı çok fazlaymış öyle dedi . Ciğer geliştirici de. 2 3 hafta önde götürüyormuş mesela 34 de doğsa 36 37 gibi oluyormuş akciğerleri😌

Hayırlısı ya inşallah birşey olmaz zaten bana doktor kesin erken olur diyemem dedi ama öyle bir ihtimal var dedi 34 olursa iyi bence küvezde kalsa da çıkar inşallah 28 zaten sınırmış taşaması için 28 . Haftada doğan bebeklerin bile küvezde yaşama şansı çok fazlaymış öyle dedi . Ciğer geliştirici de. 2 3 hafta önde götürüyormuş mesela 34 de doğsa 36 37 gibi oluyormuş akciğerleri😌
Evet canım inşallah sıkıntısız bir doğum olacak ikimizin de bebekleri için dua edeceğim.

Ne zor zamanlar anne olmak gerçekten zormuş😌ben eskiden hep kendimi düşünürdün bebek olsa bile bu kadar düşüneceğimi zannetmezdim şimdi çok şaşırıyorum doğmadan bile acaba ne hissetti felan diye aklıma geliyor

Daha dur hele Bi doğsun gözünden sakınıyorsun😊 bence hamilelik zor da geçse en güzel dönem.. Olumsuz şeyler olsa da tadını çıkarmaya bak🤗

Back
X