Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bişey sorucam özellikle memur arkadaşlara,ben bi forumda şöle bişey okudum ;eğer anne 37. haftaya kadar çalışabılır raporu almışsa ve diyelim ki bunun 35. haftasında grip olup 1 hafta rapor almışsa o 1 haftayı çalışarak geçirmediğinden bu doğum ıznınden düşülür.
bana mantıksız geldı ama bilenınız var mı?
Peki bişey sorucam özellikle memur arkadaşlara,ben bi forumda şöle bişey okudum ;eğer anne 37. haftaya kadar çalışabılır raporu almışsa ve diyelim ki bunun 35. haftasında grip olup 1 hafta rapor almışsa o 1 haftayı çalışarak geçirmediğinden bu doğum ıznınden düşülür.
bana mantıksız geldı ama bilenınız var mı?
herkes farklı bişi demiş yaw kafam karıştı sanırım farklı uygulamalar var ama bn müdüre sordum 35. haftada başka bi hastalıktan aldığın rapor düşülmez dedi.
tamam izne ayrılma hakkı verilmiş bize ama örneğin 33. haftada hasta oldum iyileşince de 37'ye kadar devam edicem belkı niye raporumu bozddurmak zorunda kalayım ki yönetmelikte de yazmıyor öyle bişi arkadaşlar bence hakkınızı arayın bu konuda.
o izinler doğum sonrası mumla aranıyor çevremde gördüğüm kadaryla.
bir de 37. hafta bitince mi başlayınca mı ayrılıyoruz izne?
Arkadaşlar 29 haftalık hamileyim. 5 haftalık iznimi doğum sonrasına atmak istiyorum. Tam olarak 32 hafta dolduğu günmü alınıyor. Bir de Raporu aldıktan sonra diyelim ki 35. haftada zorlanmaya başladık işe devam etmek istemedik o zaman rapor tamamiyle yanıyor mu?
Nedense kurumlara göre değişiyor bu.Kuzenimin iş yeri kadın-doğum dışında bir doktordan olursa kabul edilir demiş,o 32 de çalışabilir raporu alıp sonra dahiliyeden rapor almıştı.Aynı şeyi benim kurumum kabul etmedi,doğum izniniz bozulur dedi.Kuzenim ve ben devlet memuruyuz bu arada.Slm herkese bende 30 haftalık hamileyim 32. Haftada çalışır raporu aldıktan sonra bel ağrısından dolayı 10 gün rapor almak istiyorum böyle bir hakkım varmı acaba raporum bozulurmu bilginiz varmı
Bende merak ediyorum bunu?32. hafta raporunu illa 32+0 da alacağız diye bir şey yok değil mi?
yani 31+4 ya da 32+5 te alsak sorun olmaz değil mi?