• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32.hafta gebelik ve vajinal sorunlar

ahminelask

Bugün günlerden güzellik sefa geldin hoşgeldin...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
382
86
98
kızlar acill yardım 32.haftamdayım ve çok şiddettli vajinal kaşıntım var hafif kızarıklık ve yanma hissi de oluyor daha önce burda okudum ve önerileri tek tek denedim travazol krem sirkeli veya karbonatlı su hassas bölgeler için olan yıkama jelleri bir işe yaramadı ama sürekli olan bir durum deil ara ara oluyor gün içinde ne olur tavsiyelere ihtiyacım var kızlar çok rahatsız edici bir durum bir de sanki sürekli lavabo ihtiyacım varmış gibi geliyor gidiyorum hiçbirşey yok bu arada gebelikte normal olarak kabul edilen kremsi yoğun akıntım da arttı baya acaba onun etkisi mi bilmiyorum doğuma yaklaşıyoruz ondan mı oluyor doktora gitmeme 2 hafta var daha sizce ne yapabilirim yardımcı olursanızsevinirim

Çook geçmiş olsun,aynı haftadayız Allah ın izni ile; )
Fakat Allah a şükürler olsun ki,benim böyle bir sorunum olmadı şu ana kadar.
Doğuma yaklaştığımız için olacağını sanmıyorum ama sizin durumunuz ilerlemiş idrar yolu enfeksiyonu belirtilerinde.
Dr'a gitseniz?Sakın dr'a gitmeyi beklemeyin,yabana atılmayacak bir sorun enfeksiyonise.
En azından sırf bu nedeni öğrenmek için geçici bir dr bulun derim diğer dr'a şu anda gidemiyorsanız.
Bol su için tabi,limonlu suda iyi geliyor.Ben enfeksiyonun en riskli olacağı aylarda limon tüketmiştim..

arkadaşın dediği gibi idrar yolu enfeksiyonu ile ilgili gebelikte önemli bir sorun bence biran önce doktorunuza gidin beklemeyin tahlil isteyecek en uygun ilacı verir size her tavsiye edilen ilacı kremi kullanmayın idrar yolu enfeksiyonu suyunuzun erken gelmesine sebep olabilir ben ikinci gebeliğimde aynı sorundan dolayı bebeğimi kaybettim idrar yolu enfeksiyonu su kesesinin erken yırtılmasına sebep oluyor:26:

haklısınız kızlarrr şakaya gelmez b durum hemen pzt doktora gidecem inş. ciddi bir sorun yoktur korktum şimdi hayırlısıyla şu doğumu bir yapsaydık ya ne zor şeymiş hayırlısıyla Rabbim kolay doğumlar versin...

Back
X