32. Hafta da ikizlerin kilosu

hakraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
111
41
28
35
şuan 31+4 günlüğüz ikizlerim arasında kilo farkı var oğlum 1600 kızım 1960 gibi çok mu küçükler diye düşünmekten kendimi alamıyorum hedefimiz 37. Haftayı görmek ama artık okadar ağırlaştım ki korkuyorum agrım olunca karın agrısı ve kaşık agrısı normal mi?

şuan 31+4 günlüğüz ikizlerim arasında kilo farkı var oğlum 1600 kızım 1960 gibi çok mu küçükler diye düşünmekten kendimi alamıyorum hedefimiz 37. Haftayı görmek ama artık okadar ağırlaştım ki korkuyorum agrım olunca karın agrısı ve kaşık agrısı normal mi?
Kilolarda normal agitlasmaniz da normal . Kuzenimin eşi doğum yaptı çoklu gebelik değil ve 2 kilo sağlıklı şükür sizin de gayet normal strese girmeyin saglikla sihhasıh kucağınıza almayı nasip etsin

Kasık agrisi benddede cok oluyor o normal kilolarida cok düşük degil bunlari dusunup bozma morelini rabbim sag saglim saglikla kucagina almayi nasip etsin

masallah cok iyi normal. tekil bebek icin. bile normal allah yardimcin olsun ikisi. de 2500 kilo olursa istersena. daha erken sezeryan iste

masallah cok iyi normal. tekil bebek icin. bile normal allah yardimcin olsun ikisi. de 2500 kilo olursa istersena. daha erken sezeryan iste
Şuan kızım 2700 oğlum 2200 doktor Perşembe günü alalım dedi sancılarım falan baya arttı daha fazla zorlanmanı istemiyorum dedi aynı zamanda planlı bi doğum olsun dedi ne yapacağımı bilmiyorum Çarşamba günü son kontrolüme gidicem

Şuan kızım 2700 oğlum 2200 doktor Perşembe günü alalım dedi sancılarım falan baya arttı daha fazla zorlanmanı istemiyorum dedi aynı zamanda planlı bi doğum olsun dedi ne yapacağımı bilmiyorum Çarşamba günü son kontrolüme gidicem
kac haftalik oliyor peki 36 yi bekleyemez misinz neyse. sancida zor allah yardimciniz olsun sulari. rahim falan bebekler derken. nerdeyse tahmini 12 kilosan fazla tasiyorsunuz aldiginiZ kilolar. cabasi ne guzel iste yavrularina kavisacaksin canimmmm

Back
X