Bugün bebeğimi gördüm ilk defa doktoru ile konuştum geldiğinde çok kötüydü kan gazı 6 lardaydı dedi sonradan düzeltttik ama ilk durum çok önemli büyük olasılıkla 100/100beynine oksijen gitmediği için hasar vardır dedi ciğerleri zaten gelişmemiş hatta doğduğunda su doluymuş sonra hemen iğne vurup düzeltmişler ölür demiyorum yaşar da demiyorum dedi entübeden çıkartmayı denediğimde çok sağlıklı nefes alamıyordu tekrar entübe ettik dedi çok korkuyorum böyle bir durum yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan falan var mıİnşallah en kısa zamanda bebeğin ile kavuşursun. Doktorlar bir sorun olmadığını söylemiş bunu hatırlatıp kendinizi rahatlatmaya çalışın. İzin veriyorlarsa bol bol görmeye gidin çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun suan ne durumdasınızBugün bebeğimi gördüm ilk defa doktoru ile konuştum geldiğinde çok kötüydü kan gazı 6 lardaydı dedi sonradan düzeltttik ama ilk durum çok önemli büyük olasılıkla 100/100beynine oksijen gitmediği için hasar vardır dedi ciğerleri zaten gelişmemiş hatta doğduğunda su doluymuş sonra hemen iğne vurup düzeltmişler ölür demiyorum yaşar da demiyorum dedi entübeden çıkartmayı denediğimde çok sağlıklı nefes alamıyordu tekrar entübe ettik dedi çok korkuyorum böyle bir durum yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan falan var mı