Karın ağrısı bel ağrısı şikayetiyle gittim hastaneye doktor alttan muayne etti açılma yok dedi nst ile baktı 20 dakika bebeğin kalbini sabitleyemiyorum dedi başka doktorları çağırdı hemen ultrasona aldılar beni benim bulantım başladı ağrılarım şiddetlendi karnım kasılmaya başladı hemen sezeryana alıyoruz annenin tansyon 5.4 nabız 70 bebeğin kalp atımı 90 100 arası bebek eşinden ayrılmış yoğun kanama dediler direk sezeryana alındım kabir azabı gibi öldüm belden iğne vurdular başımda 15 20 kişi vardı ellerimi kollarımı tutuyorlar. Daha uyuşmadan ben kesmeye başladılar çığlık çığlığa bebeğim dünyaya geldi ama daha görmedim nefes yok dediler entübe dediler özel hastaneye sevk ettiler ben masada kalp düşüklüğünden tansyondan bayılmışım bebeğim 32 haftalık daha yaşar değil mi demişler ki eşime nefes alamıyor henüz o yüzden uyutuyoruz korkmayın ama başka birşey yok ölücem korkudan koklayamadım göremedim mafoldum başına böyle birşey gelen var mı bebeği sağlıkla hayatına devam eden var mı yalvarırım bana yardımcı olun
Öncelikle sakin ol bebeğin yaşam sınırını geçmiş gayet güzel bir haftaya gelmiş. 24. Haftada doğup yaşayan bebekler var senin ki 32. Haftada yaşam sınırında. İnşallah tez zamanda kendini toparlar ve kucağına alırsın. Stres yapma kendineki sütün kesilmesin. İyi düşün güçlü ol bebeğine de güç ver artık annesin sen
İnşallah en kısa zamanda bebeğin ile kavuşursun. Doktorlar bir sorun olmadığını söylemiş bunu hatırlatıp kendinizi rahatlatmaya çalışın. İzin veriyorlarsa bol bol görmeye gidin çok geçmiş olsun
Cnm oncelikle Allah anali babali buyutsun kotuyu dusunme lutfen benim bi arkadasim 24 haftada dogum yapmisti kocaman oldu kizi hastane sureci evet cok zorluydu hergun gunde 3 defa sutunu goturuyordu senin bebisinde hafta olarak baya buyuk bol bol sutunu sag sutun kesilmesin kac kg dogdu cnm insallah tez zamanda evladina kavusursun
İnşallah en kısa zamanda bebeğin ile kavuşursun. Doktorlar bir sorun olmadığını söylemiş bunu hatırlatıp kendinizi rahatlatmaya çalışın. İzin veriyorlarsa bol bol görmeye gidin çok geçmiş olsun
Bugün bebeğimi gördüm ilk defa doktoru ile konuştum geldiğinde çok kötüydü kan gazı 6 lardaydı dedi sonradan düzeltttik ama ilk durum çok önemli büyük olasılıkla 100/100beynine oksijen gitmediği için hasar vardır dedi ciğerleri zaten gelişmemiş hatta doğduğunda su doluymuş sonra hemen iğne vurup düzeltmişler ölür demiyorum yaşar da demiyorum dedi entübeden çıkartmayı denediğimde çok sağlıklı nefes alamıyordu tekrar entübe ettik dedi çok korkuyorum böyle bir durum yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan falan var mı