Karın ağrısı bel ağrısı şikayetiyle gittim hastaneye doktor alttan muayne etti açılma yok dedi nst ile baktı 20 dakika bebeğin kalbini sabitleyemiyorum dedi başka doktorları çağırdı hemen ultrasona aldılar beni benim bulantım başladı ağrılarım şiddetlendi karnım kasılmaya başladı hemen sezeryana alıyoruz annenin tansyon 5.4 nabız 70 bebeğin kalp atımı 90 100 arası bebek eşinden ayrılmış yoğun kanama dediler direk sezeryana alındım kabir azabı gibi öldüm belden iğne vurdular başımda 15 20 kişi vardı ellerimi kollarımı tutuyorlar. Daha uyuşmadan ben kesmeye başladılar çığlık çığlığa bebeğim dünyaya geldi ama daha görmedim nefes yok dediler entübe dediler özel hastaneye sevk ettiler ben masada kalp düşüklüğünden tansyondan bayılmışım bebeğim 32 haftalık daha yaşar değil mi demişler ki eşime nefes alamıyor henüz o yüzden uyutuyoruz korkmayın ama başka birşey yok ölücem korkudan koklayamadım göremedim mafoldum başına böyle birşey gelen var mı bebeği sağlıkla hayatına devam eden var mı yalvarırım bana yardımcı olun