Onların çocukları hep 1 yaşında kendi kendilerine çıkarmışlardır bezlerini de ondan böyle sorup eleştirme yetkileri var :))
:)) birde bak filanin cocugu kucuk o birakti o bu kadar konusamiyorda su da Buda laflari bitmiyor
ay yok doğar doğmaz lavaboyu kullanabilir miyim demişlerdir.
:) Onların çocukları en mükemmel süper çocuk ve tabi onlar da en süper mega ultra annelerdir. Biz bklu anneleriz. Bunun aksini tartışmayalım lütfen.
Yok biz yapamadık bu çocukları. Olmadı bunlar
Sakin olun bence öncelikleMerhabalar kizim 32 aylik tuvalet egitimine basladi . Daha once denedim bir kac kere ama hic istemeden reddetti. Agladi bende uzerine gitmedim. 2yasindan beri anlasilir konusuyor. Yarim gun krese gidiyor. Konusuyorum iletisimi iyi benimle. Ama bebek olucam Anne diyor. Bebek sesleri cikartiyor. Bence artik hazir tuvalet icin. Herseyi anlayip konusabiliyor. Ilk denemede biraz lazimliga yapti. Cok sevinerek karsiladik . Oyuncak alicagim diye soyledim.ama kalkinca kiloduna yapti tekrar cisini. Sonradan kilodu sevmedim istemiyorum diyor. Cisini lazimliga yapinca kendi de cok mutlu oldu bezle konustuk. Artik sevmiyoruz seni temiz olduk falan diye. Altina yapinca saklaniyor hep koselere. Ama hic soylemiyor geldi diye. Bu gibi durumlari atlatan anneler nasil atlattiniz fikirleriniz nedir? Abisi var 6 yasinda bak tuvalete gidiyorum diye konusuyor anlatiyor kardesine o 1.5 yasindayken cok kolay birakti gece gunduz ayni zamanda. Ama kizim zor bir cocuk nasil yapabilirim ? Cevredekiler daha bezli mi diye sorup duruyor niye biraktirmiyorsun diye. Kendimi kotu hissediyorum. Fikirlerinize cok ihtiyacim var .
Kizim birakti bezi ve 1 haftada alisti.Sakin olun bence öncelikle☺ Zor fakat geçici bir dönem. Çok üstüne gitmeyin, altına yaptığında kızmayın bağırmayın. Zaman verin ona. Tuvalete yaptığında hep birlikte alkışlayın ödül verin biz bu şekilde 32. Ayımızı tamamladığımızda tamamen halletmiştikSize kolaylıklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?