Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba güzel anneler 32+5 te gittiğimde dr 1910 gram ve 46 cm demişti ama kilosu geride takip edelim dedi..Böyle bi durumda Neler yaptınız neler yediniz,yarın kontrolüm var 34+5 umarım kilo almıştır
Merhaba güzel anneler 32+5 te gittiğimde dr 1910 gram ve 46 cm demişti ama kilosu geride takip edelim dedi..Böyle bi durumda Neler yaptınız neler yediniz,yarın kontrolüm var 34+5 umarım kilo almıştır
Oğlumun hafta hafta kontrol kiloları takvimimde kayıtlı sizin için girip baktım bende tam 32+2de gitmişim ve 45 cm 2 kg ölçülmüş 90 gr farkla gelişimin geride olduğunu sanmıyorum. Hatta bize doğduğunda 2 kg altında olmaması yeterlidir daha üstü olsun olmasın sorun değil dedi. 3400 51 cm doğum yaptım.
masallaahhhh hem kilo hem boy olarak ne güzel doğmuş sağlıkla büyüsün darısı insallah bana çok olumsuz şeyler okudum,gelişme geriliği vs gibi ister istemez iyice tedirgin oldum..