32+5 kilo sorunu

aysse77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
140
56
30
Merhaba güzel anneler 🎈 32+5 te gittiğimde dr 1910 gram ve 46 cm demişti ama kilosu geride takip edelim dedi..Böyle bi durumda Neler yaptınız neler yediniz,yarın kontrolüm var 34+5 umarım kilo almıştır 🥺

Merhaba güzel anneler 🎈 32+5 te gittiğimde dr 1910 gram ve 46 cm demişti ama kilosu geride takip edelim dedi..Böyle bi durumda Neler yaptınız neler yediniz,yarın kontrolüm var 34+5 umarım kilo almıştır 🥺
Selam canım annemde beni doğuracağı zaman öyleymiş her gün 1 litre süt içmiş ben baya kilo almışım bir dene istersen

Oğlumun hafta hafta kontrol kiloları takvimimde kayıtlı sizin için girip baktım bende tam 32+2de gitmişim ve 45 cm 2 kg ölçülmüş 90 gr farkla gelişimin geride olduğunu sanmıyorum. Hatta bize doğduğunda 2 kg altında olmaması yeterlidir daha üstü olsun olmasın sorun değil dedi. 3400 51 cm doğum yaptım.

masallaahhhh hem kilo hem boy olarak ne güzel doğmuş sağlıkla büyüsün 🧿 darısı insallah bana çok olumsuz şeyler okudum,gelişme geriliği vs gibi ister istemez iyice tedirgin oldum..

X