• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32+4 te bebeğin başının aşağı inmesi???

Merveberennuri

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
4
0
6
Antalya
Kızlar merhaba.32+4 günlük hamileyim doktor kontrolde bebeğin başının çatıya indiğini söyledi.biraz erken inmiş, normalde bu haftalarda beklemiyoruz ama bu mutlaka erken doğum anlamına gelmez istirahat et dedi.ben çok tedirginim, arada sertleşme kasılma da oluyo.bu haftalarda böyle bi durumla karşılaşan var mı yorumlarınızı bekliyorum...

Kimse bişey yazmamış hiç bu durumda olan ya da yakınlarından böyle bişey duyan yok mu???

Ben hamileyken 29. Haftada bebişim başı çatıya döndü arada sertleşme oluyodu 32. Haftada tam aşağı dayandı nst de de sancım çıktı baya (zaten hissediyodum ama abarttığımı düşünüyordum) doktorum iki tane iğne verdi erken doğarsa ciğerleri içinmiş yürümemi yorulmamı yasakladı zorla bi şekilde 37. Haftaya kadar tuttuk içerde oğluşumu daha fazla dayanamadı tam 37+0 doğumum oldu çok şükür küveze girmedi.kendine çok dikkat et kendini yorma en azından üç dört hafta daha hayırlısıyla sağlığıyla kucağına alırsın inşallah

Ben hamileyken 29. Haftada bebişim başı çatıya döndü arada sertleşme oluyodu 32. Haftada tam aşağı dayandı nst de de sancım çıktı baya (zaten hissediyodum ama abarttığımı düşünüyordum) doktorum iki tane iğne verdi erken doğarsa ciğerleri içinmiş yürümemi yorulmamı yasakladı zorla bi şekilde 37. Haftaya kadar tuttuk içerde oğluşumu daha fazla dayanamadı tam 37+0 doğumum oldu çok şükür küveze girmedi.kendine çok dikkat et kendini yorma en azından üç dört hafta daha hayırlısıyla sağlığıyla kucağına alırsın inşallah

Teşekkür ederim öncelikle. Allah bağışlasın bebişini. Bana da 2 iğne ve bir de 6saatte bir arayla alınması gereken hap verdi.dinleniyorum bol bol. Dün nst ye bağladılar sancı yoktu şükür. Benim sertleşme sandığım aslında bebeğimin uzuvlarıymış yani organları.yağ dokum az olduğu için çok fazla hissetmem normalmiş.sertleşme olduğunda karnının ortasına elini koyduğunda toplanma hissi olurmuş ve sertleşme her bölgede hissedilirmiş onu iyi ayırt etmek gerekiyor.Sabretcez bakalım en azından 36. Haftamızı doldurmak temennimiz.

Back