32+0 bebek kilosu

selindion

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
90
23
288
33
Merhaba 32+0da bebeğimin kilosu 1792 gram çıktı ve karın çevresi 1 hafta geriden geliyor düşük kilolu bir bebek olacak dedi doktor. Max 3 kilo olur dedi. Yani sağlıklı olsun da kilosu önemli değil diyorum ama hamilelik psikolojisi sanırım insan takıyor yine de üzüldüm. Aslında kuruyemiş kaşar peyniri süt peynir yoğurt sürekli yiyorum. Bana önerebileceğiniz başka bir şey var mıdır ?

Merhaba 32+0da bebeğimin kilosu 1792 gram çıktı ve karın çevresi 1 hafta geriden geliyor düşük kilolu bir bebek olacak dedi doktor. Max 3 kilo olur dedi. Yani sağlıklı olsun da kilosu önemli değil diyorum ama hamilelik psikolojisi sanırım insan takıyor yine de üzüldüm. Aslında kuruyemiş kaşar peyniri süt peynir yoğurt sürekli yiyorum. Bana önerebileceğiniz başka bir şey var mıdır ?
Bebeğin kilo alamamasinin nedenleri genetik olabilir yani küçük bir bebek minyon olacaktir. Ya da kordon kan akışı yavaştır bebeğe yeterli besin gidemiyordur kan vasıtasıyla eğer kan akışı az ise coraspirin vermişti doktorum bana ilk bebeğim 2800 doğdu ikinci bebeğim 3600 doğdu bir kan akışına baktırın isterseniz. Aklınıza çok takiliyorsa ama inanın sağlıklı olması daha önemli kızım 2800 di sarılık bile olmadı çok sağlıklı ve güçlü bir bebekti doğumdan sonrada hızla kilo aldı sağlıkla kavuşun inşallah 3 kiloda iyi bu arada son haftalar atağa geçiyorlar kiloda .

Çok teşekkür ederim 🙏🏻 kan akışı vs ile ilgili bir şey söylemedi doktorum ilk defa sizden duydum açıkçası. Doktorum bunun normal olduğunu söyledi rahattı baya ama ben yine de baktırayım o zaman teşekkür ederim 😘

Back
X