- Konu Sahibi neslihalim
-
??????Yolun acik olsun canım
Gelecegin zayif insanlariiii :))) cok iyiymiss :)))) gunaydinnnn 76.1 de takildim kaldim bugunde inemezsem sok denicem yarinngünaydıııııınnnnnnn....
nasılsınız geleceğin zayıf insanları!!!!!!!!!
hadi bakalım, tempo tempo....
kahvaltılar yapılsın, enerjik olalım...
hadi hayırlısı...Gelecegin zayif insanlariiii :))) cok iyiymiss :)))) gunaydinnnn 76.1 de takildim kaldim bugunde inemezsem sok denicem yarinn
ınsallah mutlu oluruz cıktığımızad tartıyaaahadi hayırlısı...
bakalım ben cumartesi kaç çıkcam???
inşallah..ınsallah mutlu oluruz cıktığımızad tartıyaaa
Canım çok da yüklenme kendine, yatmadan 3 saat kadar önce bi ara öğün mü yapsan acaba? Hafif bikaç atıştırmalık falan?
aynen...Yüklenmem lazım çünkü bu halim hiç hoşuma gitmiyor kıyafetlerin dar geliyor
Aynı zamanda hamilelik öncesi bunlardan kurtuldum kurtuldum kurtulamadım üstüne koya koya giderim.
Bir an evvel kilolardan kurtulup yeniden hamile kalmak istiyorum bunun içinde vazgeçmek yok yola devam :)))
selamlar...
nasıl gidiyo kızlar?? zayıflıyoruz di mi
yoksa homidi homidi yiyo muyuz??
canım tabi ki katılabilirsin aramıza... taze kan!!!merhaba arkadaşlar, ne zamandır bakıyorum günlüklere, siz oldukça aktif gibisiniz. Ben de hikayemi anlatayım. 13 aylık çocuk anasıyım :) 84 kg ile hamile kaldım boyum 1.71 cm. doğumdan sonra 95tim ve yaklaşık 10 ay hep bu kiloda kaldım.Emzirme de bitince diyete karar verdim ve kalori saymaya başladım. Başka hiçbir yöntem şu anda benim için uygun değil, çalışıyorum, anneler ne yemek pişirirse, iş yerinde ne pişerse onu yemek durumundayım ayrıca bebikin biraz uyku problemi var, uykusuzlukla mücadele ederken bir de yemek listelerine uymaya çalışmak mümkün değil.o yüzden neredeyse herşeyi yiyip sadece porsiyonlarını ayarlıyorum ve her gün bir siteye yediklerimi giriyorum. Bu yolla kasımdan beri 94,7 den 85,5 e ulaştım. yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum yani :) hedefim yaza 80 kg olmak.2016ya da 75 kgnin altında girmek. Beni de alır mısınız? (Menü paylaşımı yapmam anlamsız çünkü abartısız herşeyden yiyorum ama günlük aldığım kaloriyi ve kilomu paylaşabilirim) Sevgiler...
hoş geldin canımmmSenin nasıl gidiyor canım var mı değişiklik ?
Canım benimki 13 aylık, yeni yeni yürüyor. Kızını da allah bağışlasın.canım tabi ki katılabilirsin aramıza... taze kan!!!
aslında senin yaptığın en doğrusu herşeyciklerden yeyip, yavaş ama emin adımlarla kilo verebilmek...
ama biz şişkocuklar hemen vermek istiyoruz kilolarımızı, sanki kısa bir sürede almışız gibi...
bebişin ne kadarlık? benim kızım kasım 2012 doğumlu...
cümlemizinkini canım...Canım benimki 13 aylık, yeni yeni yürüyor. Kızını da allah bağışlasın.
doğru canım hep öyleyiz, yine de sen az yemeyi başarabiliyorsun demek ki...Bu arada benimki güzel ama çok kalorili şeyler yemek zorunda kaldığımda porsiyonu çok küçültmem gerekiyor bu da açlıkla sonuçlanıyorneyseki bi şekilde idare ediyorum...
Peki senin ve diğer arkadaşların son kilolarını öğrenebilir miyim? Nasıl gidiyorsunuz?cümlemizinkini canım...
doğru canım hep öyleyiz, yine de sen az yemeyi başarabiliyorsun demek ki...
kilo olarak da peşindeyim haberin olsun...
seni geçmeme izin verme sakın...
tabi ki tatlı bi rekabet olsun bizimki
canım ben diyetisyen kontrolündeyim, her cumartesi tartılıyorum. geçen cumartesi 89,9 kg (boy 1,64) idi.Peki senin ve diğer arkadaşların son kilolarını öğrenebilir miyim? Nasıl gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?