- 30 Mart 2009
- 14.442
- 1
- 64.783
- 1.123
Var, 34. Haftada baska sikayetle acile gidip yuksek tansiyon sebebiyle acil sezaryene alinmak istendim. Acil doktorumu kendi kadin dogumcum arayip kardiyolog takipli oldugumu, risk olmadigini ve bebegi almamasi gerektigini soylemisti. Acil doktoru da yanimda “bu anne olurse sizin yuzunuzden olur haberiniz olsun” demisti sagolsun.Evet doktorda onu söyledi bana riske girmemek daha iyi diye tabi istemsizce korku endişe oluyor zaten bugünde çıkmadım sabah hepsi netleşicek açıkcası diğer kızların da dediği gibi bende 2. Bi doktordan görüş almak isterdim ama geçen haftada bundan yatırdılar evet tahliller temiz bir risk yok evde ara ara çıkıyor ama korktum o yüzden doktoru dinlemiş oldum bakalım rabbim sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin. Sizin tecrübeniz var mı acaba yada çevreniz de
Bir de yakin arkadasimİn 35. Haftada acil sezaryenle alindi bebegi, yuksek tansiyon sebebiyle. Hani butun doktorlar o kadar acil mudahale etmek istiyor ki tansiyon sorununda, sezaryene aliyorlar. Sizin bu rahatliginiz nerden geliyor onu hic anlayamadim, gercekten riskli cunku