31 Temmuz itibarıyla 63 kg olucammmm!!!

günaydın.. papatyaozu naptın, kilo kaç? merak ettim..

76.3. Yani disarda yemem yarim kiloya mal oldu
canım moral bozmak yok!!! aynen hiddetle, şiddetle devammmm!!!!
hem o fazlalık ödemdir, su içememişsin dün, ondandır... sen suya yüklen, dikkat et, bak hemen atacaksın kiloları...
vereceğiz bu kiloları, başka yolu yok!!!

Merhabalar arkadaşlar
Müsadeniz olursa bende sizlere eşlik etmek isterim
24 yaşındayım boy 1.65 kilom 65.2
Yaklaşık 2 yıllık evliyim. 54 kilo ile evlendim ve bu güne kadar toplamda 11 kilo almış oldum.
Geçen haftalarda da kürtajla sonlanan bi gebeliğin oldu. En kısa zamanda yeniden gebelik düşünüyorum o yüzdende en kisa zamanda 55 kilo olmak istiyorum.
10 kilo fazlaliğımı haziran ayına kadar vermek istiyorum. Bugün itibariyle diyet ve spora baslamis bulunuyorum.

Canım Hoşgeldiniz aramıza, üzüldüm kaybına... Allah sabır versin canım, tez zamanda da hayırlısıyla bir evlat nasip etsin sana...
Diğer gruplara nazaran sakiniz biraz ama yine de papatyaozu ile iyi götürüyoruz diye düşünüyorum. Senin de katılmana sevindim. Inşallah bu zorlu, tozlu ve bir o kadar da sabır gerektiren bu yolu birlikte aşarız...
Bizim öyle standart bi kilo bildirim günümüz yok..
Ben cumartesileri, papatyaozu hergün bildiriyor yurttan
Sen de bu konuda rahat ol..
Tekrar hoşgeldin

Teşekkür ederim inşallah Allah en kisa zamanda
yeniden nasip eder inş. Ama şu kilolarıda verdikten
sonra gelirse meleğim çok daha güzel olur :)

Bugün başladım ve çok kararlıyım inş. hep birlikte kurtulacağız fazlalıklardan. Bende sizin için uygunsa pazartesi günleri kilo bildirimimi yaparım

Tabi ki.. Heyecanla bekleyeceğiz...
Ama aralarda da bizimle ol, sık sık irtibat kuralım..
Öyle tek başına Zayıflamak yoook, aşağı doğru giden öbürlerini de çeksin götürsün

Super biri daha katildi aramizaaaaa. :))
eveeeettttt
günaydııııınnnnnlarrrrr
bugün yine güzel bi kahvaltı yaptım, yediğim maydanoza kadar hesapladım kalorisini... 505kcal
aslında çok sıkıntı değil akşamı da hafif tutup totalde de 1400'ü geçmezsem sorun yok... inşallah başarırımmm

hadi bakalımm kolay gelsinn.. ya ben ne zaman 1000 kaloriyi gecsem hemen artıda çıkıyorum o yuzden aç geziyorummm :)

hadi bakalımm kolay gelsinn.. ya ben ne zaman 1000 kaloriyi gecsem hemen artıda çıkıyorum o yuzden aç geziyorummm :)
canım aslında günlük tartıldığın için öyle çıkıyo bence. toplamda eksiye gidiyorsun. 1000kcal de çok az yahu...
ben yapamam ki onu...
seni tebrik ediyorummm...

Merhabalar kızlarrrr
Ben dün gece açlıktan uyuyamadım resmen gözümün önünde kahvaltı sofrası döndü durdu ama bi lokma bi şey yemeden su içe içe uyudum :)))))

Sabah kalkar kalkmaz da hemen tartıldım dayanamadım ama pazartesiye kadar tartılmak yok bi daha :)))

Kahvaltımı yaptım karnın doydu birazdan spor yapacağım. İlk hafta için hedefim 2 kiloya veda etmek.

Haydi kızlar gitsin kilolarrrrrr :))))

hadi canım inşallah...

Naptınız canlar, ses soluk yok???
Ben yine 1450 ile kapattım günü, walk at home 2 mile de tamam. Sizler neler yaptınız? Gününüz nasıldı?

Naptınız canlar, ses soluk yok???
Ben yine 1450 ile kapattım günü, walk at home 2 mile de tamam. Sizler neler yaptınız? Gününüz nasıldı?

1 saat yürüyüşüm var yeyip içtiklerimde kalori hesabi yapmiyorum ama tam diyetlik.

Şu an açlıktan uyuyamıyorum. İlk 1 haftayı atlatırsam tam süper olacak :)))))

1 saat yürüyüşüm var yeyip içtiklerimde kalori hesabi yapmiyorum ama tam diyetlik.

Şu an açlıktan uyuyamıyorum. İlk 1 haftayı atlatırsam tam süper olacak :)))))
Canım çok da yüklenme kendine, yatmadan 3 saat kadar önce bi ara öğün mü yapsan acaba? Hafif bikaç atıştırmalık falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…