- Konu Sahibi neslihalim
-
işte papatyaozu tam da bu yüzden tartılmak istemiyorum. ödem olabiliyor, şişkinlik olabiliyor. belirgin bir fark görebilmek adına haftada bir tartılmak en iyisi.Canm ya tartilmadan nasil duruyosun ben hic yapamiyorum
Ama 1000 kalori alsamda nasil arti 100 cikti bilmiyorum
Valla durabiliyosan tartlmadan helal olsun ben 2_3 kere tartiliyrm :))işte papatyaozu tam da bu yüzden tartılmak istemiyorum. ödem olabiliyor, şişkinlik olabiliyor. belirgin bir fark görebilmek adına haftada bir tartılmak en iyisi.
Hayır, nasıl birşey?Ya bugun yine 76.9 ciktim. Lapa yapnayi planliyorum ya yerinden oynatmak icin daha once denedinizmi pirinc lapasinii
pirinci suda haşlıyorsun baharatlarla yiyorsun yanına domates falan oluyor ama yoğurt süt gibi proteinler yasakkkHayır, nasıl birşey?
Hmmm..pirinci suda haşlıyorsun baharatlarla yiyorsun yanına domates falan oluyor ama yoğurt süt gibi proteinler yasakkk
Yiyemedm ya yaptm amaHmmm..
Valla kulağa hoş geliyor ama pirincin glisemik indeksi yüksek diye biliyorum, o sıkıntı oluşturmaz mı?
Denemek Lazım tabi..
güzel haberlerini bekliyoruz :)Mrb canım, yoğunluk...
Ben de yarın diyetisyene gitcem, inşallah güzel haberler veririm sizlere)
kimse yazmasada ben bıkmadan yazıcam motive etmeye calşcam hepinizi. bu sabahhh 75,8 çıktım kızlarrr :) ilk hedef 69 diyordum uzunn vadede 59 :) ilk hedefime yaklaştım sanki he
İnşallah canım..ben hala normal seyrinde devam ediyorum kızlar pazartesi tartılıcam :) bu sefer çok karalıyım yaza incecik gircm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?