- 29 Kasım 2014
- 232
- 60
- 53
- 33
- Konu Sahibi susamlisimit
-
üst esnek ama alt tiril tiril yani rahat bir kalıp ama 36 beden değilsen üzerine oturur bol durmaz yani canım52 no hırka değilmiş,
10numara esnek mi?tam kalıpsa dar gelebilir?
48 Kac beden fiyat ne
52 no hırka değilmiş,niye boy soruyorum çünkü ben 178im pantolon vetaytlar kısa kalıyorda ondan..en az 100 cm ve üzeri beni kurtarıt :)
ben 52 hariç diğerleri için fiyat alabilir miyim??üst esnek ama alt tiril tiril yani rahat bir kalıp ama 36 beden değilsen üzerine oturur bol durmaz yani canım
52 no hırka değilmiş,
ben 52 hariç diğerleri için fiyat alabilir miyim??
peki anladım..erkek kıyafetlerinede bakayım sonra kara veririm oldumu?ne zaman atarsınız resimleri??toplamda 5 parça 40 tl olur canım bu arada şortlu takım sıfır ve deri detaylı 1 kez giyildi diğerleri de sorunsuz ama kullanıldı
tamam canım beklersen atarım 10 dk yapeki anladım..erkek kıyafetlerinede bakayım sonra kara veririm oldumu?ne zaman atarsınız resimleri??
ok bekliyorumtamam canım beklersen atarım 10 dk ya
Canım dünden beri eklemeni beklediğim tuniklerine bayıldım 3 tanesii gözüme kestirdim ama memnuniyetsizlikteki okuduklarımdan dolayı gözüm korktu şimdi ben sana sadece ürün bedelini yatırcam demi hani havale ücretinide yollamıycam ayrıca ptt yerine yurtiçi kargoya filan vermiyorsun demi bak bir arkadaş 3 pantolona 15 lira vermiş kargo parası
ben burada alısveriş yaptığım insanlardan olumsuz bir geri dönüş almadım kargo seçeneğini dilediğin gibi seçebilirsin no problem :)
kargo ucretıne gelince sigortasız subeden teslim ve kucuk paket yapınca ücret az oluyor bir de benim kargo ile anlasmam var zaten.
ürün bedelini yatırırken karsına havale ucretı yatırdıgınız mıktardan mı kesılsın yoksa sizin hesabınızdan mı diye sorunca benden değil sizin hesabınızdan kesilmesş lazım yani havale ucretı alıcıyı baglar. örneğin ben 20 tl lik ürün saatım diyelim 2 tl havale ucretıyse siz 22 tl ödemiş oluyorsunuz
braun ve şişme yatak nekadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?