31.Sayfa güncellendi/satılmıştır..

hepsi sorunsuz hatta bazilari sifirdan farksz fiyat sorun pazarlik yapilir toplu alimda daha da indiririm

Canım dünden beri eklemeni beklediğim tuniklerine bayıldım 3 tanesii gözüme kestirdim ama memnuniyetsizlikteki okuduklarımdan dolayı gözüm korktu şimdi ben sana sadece ürün bedelini yatırcam demi hani havale ücretinide yollamıycam ayrıca ptt yerine yurtiçi kargoya filan vermiyorsun demi bak bir arkadaş 3 pantolona 15 lira vermiş kargo parası

ben burada alısveriş yaptığım insanlardan olumsuz bir geri dönüş almadım kargo seçeneğini dilediğin gibi seçebilirsin no problem :)
kargo ucretıne gelince sigortasız subeden teslim ve kucuk paket yapınca ücret az oluyor bir de benim kargo ile anlasmam var zaten.
ürün bedelini yatırırken karsına havale ucretı yatırdıgınız mıktardan mı kesılsın yoksa sizin hesabınızdan mı diye sorunca benden değil sizin hesabınızdan kesilmesş lazım yani havale ucretı alıcıyı baglar. örneğin ben 20 tl lik ürün saatım diyelim 2 tl havale ucretıyse siz 22 tl ödemiş oluyorsunuz

tartısmalarınızı okudum canım orda da belirttim benden indirim isteyebilirsin ama havale ucretını ben ödemem yani bu alısveriş sitelerinde de böyledir.

her sey tane 7 tl 10 tl sadece 2 3 ürünün fiyatı farlı kacırmayın bayanlar
markalar koton h&m adil ısık levıs armine colins lcw ekol beymen vss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…