- 18 Ağustos 2014
- 427
- 69
- 38
- Konu Sahibi susamlisimit
kargoyu % 50 indirimli gönderiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
38 bedenler canim fiyat ikisi 15 tlMerhaba, 7 ve 22 numaranın bedenini ve fiyatını öğrenebilir miyim?
mrb 1 beden ve fiyat,22beden boy ölçüsü ve fiyat,10beden ve fiyat,38beden polar mı boy ölçüsü ve fiyat,48beden ve fiyat,52 beden hırka mı ve fiyat öğrenebilir miyim?
23 numara ile ilgili beden ve fiyat bilgisi bir de ayrıntılı foto
niye boy soruyorum çünkü ben 178im pantolon vetaytlar kısa kalıyorda ondan..en az 100 cm ve üzeri beni kurtarıt :)merhaba canım 1 numaralı M beden
22 numaralı 38 beden ikisine de olur boy ölçüsü 96
10 numaralı 36 beden
38 numaralı polar boy ölçüsünü ölçmedim valla ama M beden
48 numaralı S beden ama M ye de uyumlu
52 numara hırka değil
fiyat hepsini düşünürsen toplam fiyat vereyim canım
anladım canım masallah ne boy varmıs sende :))) taytı hiç kestırmedim standart yani olur bence deri detaylı oldugu ıcın bana uzun oldu kestırmedım de satarım dıyeniye boy soruyorum çünkü ben 178im pantolon vetaytlar kısa kalıyorda ondan..en az 100 cm ve üzeri beni kurtarıt :)
52 no hırka değilmiş,niye boy soruyorum çünkü ben 178im pantolon vetaytlar kısa kalıyorda ondan..en az 100 cm ve üzeri beni kurtarıt :)
10numara esnek mi?tam kalıpsa dar gelebilir?anladım canım masallah ne boy varmıs sende :))) taytı hiç kestırmedim standart yani olur bence deri detaylı oldugu ıcın bana uzun oldu kestırmedım de satarım dıye