Premature Bebekler 31 haftalık bebeğim doğdu.

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım merhaba öncelikle geçmiş olsun.bende 31 haftalık doğum ettim benim bebeğim 1 kilo doğdu.35 gün küvezde kaldı şimdi 22 aylık.merak etme allahın izniyle kucagına alacaksın bu kötü günlerin gececek.ama eve çıktıktan sonra mutlaka rop ve kulak işitme testini yaptır çok önemli.birde benim bebğimde problemle vardı.
doğuştan sol böbreği ve sol testisi yok.guatırı var,reflüsü var,hipospadias denilen bir hastalığı var ama yinede çok şükür eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde.allahın izniyle bir şey olmaz yetr ki bir hastalığı olmasın .erken doğmasında bir problem yok yanibu günleri atlatacaksın yeter ki sabırlı ol.ben sütümü pompayla 3 saate bir sağıp enjektöre çekerdim her çektiğiminde üstüne tarihini saatini yazar diffrie atardım hergün hastaneye götürüdüm ı kadar çoktu ki diğer küvezde yatan bebeklerede vermişlerdi benim sütümden..diffrizde 6 ay ömrü varmış anne sütünün.neyse canım tekrar geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyorum

canım merhaba öncelikle geçmiş olsun.bende 31 haftalık doğum ettim benim bebeğim 1 kilo doğdu.35 gün küvezde kaldı şimdi 22 aylık.merak etme allahın izniyle kucagına alacaksın bu kötü günlerin gececek.ama eve çıktıktan sonra mutlaka rop ve kulak işitme testini yaptır çok önemli.birde benim bebğimde problemle vardı.
doğuştan sol böbreği ve sol testisi yok.guatırı var,reflüsü var,hipospadias denilen bir hastalığı var ama yinede çok şükür eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde.allahın izniyle bir şey olmaz yetr ki bir hastalığı olmasın .erken doğmasında bir problem yok yanibu günleri atlatacaksın yeter ki sabırlı ol.ben sütümü pompayla 3 saate bir sağıp enjektöre çekerdim her çektiğiminde üstüne tarihini saatini yazar diffrie atardım hergün hastaneye götürüdüm ı kadar çoktu ki diğer küvezde yatan bebeklerede vermişlerdi benim sütümden..diffrizde 6 ay ömrü varmış anne sütünün.neyse canım tekrar geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyorum

canım teşekkür edrim seninde bebeğin inşallah sağlığına kavuşur allah şifa versin uzun ömür versin. canım rop ve kulak işitme testini kimler yapıyor özel dr larımı var.birde göz muayenesini ne zaman yaptırmam gerekiyor????CADIARZU

canım teşekkür edrim seninde bebeğin inşallah sağlığına kavuşur allah şifa versin uzun ömür versin. canım rop ve kulak işitme testini kimler yapıyor özel dr larımı var.birde göz muayenesini ne zaman yaptırmam gerekiyor????CADIARZU

canım bebeğin doğması gereken zamana kadar 15 günde bir göz dr.una götüreceksin.. tabi bizim öleydi. sizin bebeğin durumuna göre dr. gün verir. kulak testi yani bera testini çıkmadan önce yapıcaklardır..hastaneden çıktıktan 3 ay sonra tekrardan kulak dr.una gidiceksin.. ünüversite hastaneleri yapıyo bu testi.. zaten bebeğin hastaneden çıkmadan önce size bu bilgileri sölerler.. zaten prametüre olduğu için bi çok test yaptırıcaksınız.. noroloji, ortopedi ,fizik muayene, 2 günde bir kilo boy ölçümü, kulak testi, göz muayenesi muhakkak yapılması gerekiyor. ihmal etme canım. dr.unla bunları çok ii konuşup sürekli irtibat halinde olman gerekiyo.. canım evde bakım içinde çok dikkatli ve titiz olman gerekiyor.. bu bebeklere bakmak gerçekten zor. inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğin evine gelir canım.:ecrin_bebek: geçmiş olsun tatlım :teselli:a.s.:nazar:

merhaba,
bende oğluşları 33+2 de doğum yaptım.. 1550-1500 kilo doğdular.. 15 gün küvözde kaldılar 1700 de çıktık hastaneden.. şimdi 6,5 aylıklar çok şükür her şey yolunda..
seninkide 1900 doğmuş yakındır çıkması bence.. bizde çıkmadan önce beni ve bebekleri üst doğum katına aldılar iki gün gözlediler sonra eve gönderdiler..
göz muayenesinide 1 ay sonra yapılmıştı 2 kre gittik göz doktorları yapıyor aynı hastanedeki bizimki üniv. hastanesiydi.. işitme testi biz yaptırmadık çünki üst kata çıktığımızda odyolojiden asistanlar gelip bir aletle işitme ölçümü yaptılar ikisininde normal çıktı ayrıca işitme testine gitmedik..
inşallah sizde sağlıcakla en kısa zamanda çıkarsınız hastaneden..

canım kuvezden çıktıktan sonra randevu akdım ve hemen yaptılar ropu.kulak testinide yapmışlardı.ben üniversite hastanesinde doğum ettim orda zaten her ay yeni doğan doktoru her ay çagırıyor kontrole o bana söylemişti rop ve kulak testi yapılacagını o beni yönlendirdi.sende ihmal etme canım.genelde üniversite hastanelerinde oluyor.

efsane nasılsın bayadır girmemişsin inş.herşey iyidir..haber bekliorum canım müsait olursan haberdar et bizi..bu arada anneler günün kutlu olsun.

ayyy oturdum ağladım yazılarınızı okurken...
çok zor beklemek... emzirememek... Allah bütün bebişleri korusun...
hepinize yardımcı olsun inşallah...
benim de erken doğum riskim var... sürekli sancılanıyorum... i,nşallah bişey olmaz... çok korkuyorum çoooookkkk

efsanecim inşallah bebişinde sen de iyisinizdir... Allah yardımcınız olsun canım...

kıslar efsane bebeğiyle evinde artık umarım herşey yolundadırrrrrrrrr dularınızı eksik etmeyinn

arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremedim 1,5 aydır bebeğimle evdeyiz haber edemedim sizlere bebeğim allaha şükür iyi dün 2 ay oldu doğalı allaha şükür bir problemi yok.zor günlerimde destek olan siz dostlarıma çok teşşekkkür edrim.allahım hepimizin bebeğine saglık şifa versin.

ayyy ne kADAR GÜZEL BıR HABERLE GELDıN! inanm sayfayı incelerken sonunda yazını okuyunca bende bir anne olarak içim titredi. çok güzel bir haber.! aferin ona tutunmuş annesine ve hayata.
Allah ım yavruna & yavrularımıza uzun güzel sağlık ve sıhhatli ömürler nasip etsin inşallah..
bebek bakımı hakkında zorlanacağın bir durum olursa elimden geldiğince yardım ederim arkadaşım..
öp sıpayı yerime opuyorumnanaktan

Ben hamile kaldığımda 39 kiloydum, şimdi 31 haftalık hamileyim ve 46 kiloyum. Doktorum erken doğum yaparsın, bebek bu hafta doğar dedi. Sağlıklı olur mu bebeğim? Şu anda boyu ve kilosu normale göre daha az. Ne kadar hastanede kalır? Neler yapmam gerekir?

Ben hamile kaldığımda 39 kiloydum, şimdi 31 haftalık hamileyim ve 46 kiloyum. Doktorum erken doğum yaparsın, bebek bu hafta doğar dedi. Sağlıklı olur mu bebeğim? Şu anda boyu ve kilosu normale göre daha az. Ne kadar hastanede kalır? Neler yapmam gerekir?

mrb.canım.cvp yazacaktım ama muhtemelen doğum yapmışsındır.bebeğin ve sen inşaalllah iyisinizdir ?

Back
X