canım hatırladım seni hatırlamammı yeni nick olunca bilemedim sen nasılsın bu arada?
iyiyiz bizde canım kızımla günleri sayıyoruz bizde 28. haftamızdayız benimde en çok korktuğum şey erken doğum allah hayırlısını versin inş vaktinde gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hatırladım seni hatırlamammı yeni nick olunca bilemedim sen nasılsın bu arada?
canım oksijen çadırında çok mu duruyorlar acaba bilgin varmı ???
benimki ancak 1 ayda çıkmıştı hortumlardan. Sonrada birkaç gün çadırda deniyorlar. Kafasına camdan bir yuvarlak birşey koyuyorlar. Çadır işte sadece kafası oluyor orda. Senin süper bir gelişme cnm bu. Bekle gör en geç 1 hafta 10 güne kadar bebeğin evde olur. Sen sütünü bol bol sağ bebeğin anne sütünden mahrum kalmasın![]()
iyiyiz bizde canım kızımla günleri sayıyoruz bizde 28. haftamızdayız benimde en çok korktuğum şey erken doğum allah hayırlısını versin inş vaktinde gelsin
canım senin kaç haftalık doğdu bebeğin?bugün denemişler şimdi aradım dr.denemişler galiba çadırı zorlanmış geri küveze almışlar.:1no2:
Canım hiç merak etme, solunumu kendi alıp verene kadar denerler... Erken denemişler. Birkaç güne kadar alışır çadıra birdaha denerler bir iki güne kadar sonra Allah'ın izniyle kendi alıp verir nefesini cnm. Sen üzülme fazla sütün gitmesin. Ben çok üzüldüğüm için sütüm gitti![]()
csnım senin kaç haftalık doğdu bebşin??ayrıca bu oksijen çadırı gözlere zararlımı bilgin varmı canım?
arkadaşlar çokk teşekkür ederim bilgisayar da problem vardı girememiştim allaha şükür bu hafta hep ii haberler aldım bebişimden, 2 gün oksijen çadırında kaldı şimdi serumunuda çıkardılar fakat küvezde hala dr lar ne zaman karar veririlerse o zaman çıkartacaklarmış dışarı.dışarı çıkınca beni çağıracaklarmış hastanede kalacakmışım orada öğreteceklermiş bakımını destek olan ve sualarını eksik etmeyen arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.Allah bebişlerinize sağlık ve uzun ömürler versin.
merhaba arkadaşlar pazartesi günü 30+2 de 1900 kg bebeğim dünyaya geldi.şuu an küvezde kalıyor çok endişeliyim bu şekilde sağlıklı bebeği olan arkadaşlar varmı merak ediyorum bilginize ihtiyacım var