Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arzucum bugün sütümü sağmaya başladım derin dondurucuya koyacam fakat ne zaman çıkacağı belli değil bebişin ne kadar durur bu süt belli süresi varmı???
aa bu arada ben sezeryanden sonra sütüm çok az idi. ne zaman süt sağma makinesi aldım o zaman arttı. şimdi doğum çantama koydum hemen.. hemen süt sağma makinesi ile süt getirmeye çalışacam.. bebek uyansın emsinde sütüm gelsin diye beklemeyeceğim... ne kadar sık makine ile uyarırsanız memeyi o kadar süt geliyor.. yarım saate 1 saatte makine ile 5-10 kez emme hareketi gibi uyarın göğsünüzüü. bu arada 7 delikten süt geliyor.. sağarken bakın ve 7 tane mi diye sayın..eğer 7 yerden süt gelmiyorsa bol bol masaj yapın göğsünüze.. yoksa süt yolları tıknaıyor ve sızlıyor ateş yapıyor.... sıcak tutun memenizi... sıcak su torbası eğer yoksa pet şişeye sıcak su koyun yakmayacak kadar tabi çocuk gibi göğsünüze alın sarılın...çok faydasını görmüştüm ben.. süt yollarını tıkanmamasını sağlayın.... ve sıra ile emzirin göğsünüzü... az geliyor o memeden deyip çok gelen memeyi vermeyin hep....... yoksa tek göğüs ile emzirirsiniz hep...
arkadaşlar yeni geldim hastaneden bebeğimin ağzından hortumunu çıkartıp,burnuna takmışlar bu iii bişeymiş öyle söylediler.ayrıca süt pompası istediler yarın götürecem sanırım deneyecekler içebilecekmi die.dualarını eksik etmeyen ve yanımda olan siz değerli arkadaşlarım çokk teşekkür ederim.
Canım korkulcak bir durum yok bundan sonra... Demekki bebeğin kendi kendine solunumunu yapabiliyor. Birkaç güne onuda çıkartıp oksijen çadırına alırlar. Şimdi sağlıklı bir şekilde eve gelmesini bekle...
arkadaşlar yeni geldim hastaneden bebeğimin ağzından hortumunu çıkartıp,burnuna takmışlar bu iii bişeymiş öyle söylediler.ayrıca süt pompası istediler yarın götürecem sanırım deneyecekler içebilecekmi die.dualarını eksik etmeyen ve yanımda olan siz değerli arkadaşlarım çokk teşekkür ederim.
canım çok sevindim inş. cabucak çıkar oğlusun kuvezden.artık süt vermeyi deneyecekler çok ii bişey bu Allah yardımcın olsun oğlusunuda şifa versin cnm dualarımızdasın. cnm erken doğum tehliken var mıydıarkadaşlar yeni geldim hastaneden bebeğimin ağzından hortumunu çıkartıp,burnuna takmışlar bu iii bişeymiş öyle söylediler.ayrıca süt pompası istediler yarın götürecem sanırım deneyecekler içebilecekmi die.dualarını eksik etmeyen ve yanımda olan siz değerli arkadaşlarım çokk teşekkür ederim.
canım çok sevindim inş. cabucak çıkar oğlusun kuvezden.artık süt vermeyi deneyecekler çok ii bişey bu Allah yardımcın olsun oğlusunuda şifa versin cnm dualarımızdasın. cnm erken doğum tehliken var mıydı
CANIM İİ GELİŞME İNŞALLAH HEP BÖLE İİ HABERLER VERİRSİN BİZE! BEBİŞİN ARTIK SENİN SÜTÜNLE BESLENİCEK İNŞALLAH... CANIM BOL BOL SAĞ GÖĞSÜNÜ SÜTÜN ÇOĞALSIN CANIM.. BEBİŞİNE ONA DUA ETTİĞİMİZİ SÖLERSİN VE ONU ÇOK SEVİYORUZ .:ecrin_bebek:Şeniz
canım benim iyiki varsınız böle bir zamanda destek çokk önemli bu meşakkatli yoldan geçen bütün arkadaşlara allahım sabır versin...
canım çok sevindim korkma bebeğinin kilosu iyi akrabamız ik çocuğunuda 1 kilo doğurdu ve çok sağlıklılar canım yanılmıyorsam tüp bebekti değilmi bursada yaptırmıştın yoksa yanılıyormuyum isim benzerliğimi
canım benim o zaman nickim gül apaydındı benimde 11 seneden sonra doğal yolla oldu 2 sefer tüp bebek yapmıştık o zaman bursa başlığı altında toplanalım topiğinde yazışıyorduk canım hatta sende zor karar vermiştin bursadamı denesem ne yapsam düşünüyordun hamile kalmıştın ben o zaman dinlenmedeydim yeni tüp bebek denemiştik ama normaldir hatırlamaman kaç kişi ile görüşüyorduk