selam
kafanın içinde birçok soru ve endişeli olduğunu anlıyorum.Bebeğinin kilosu gayet iyi yaramaz erken gelmiş.Benim ikizlerimde 33+1 de doğdular ve 1870-1860 dılar.15 gün kaldı ve 2kiloda verildi.
ayda bir kontrolar var bebeklerim ve seninde olacak premütüre servisisndeki dr tarafından kontrol altına alınacak.Bana ziyeret saatinde beklerken oradaki anneler meraklanma çabuk toparlanıyorlar günler geçiyor demişlerdi bende kızmıştım.korkularım vardı aynı seninki gibi kötü birşey olmasından çok korkuyordum.ılk sana yazacağım şu her bebek aynı durumda değil kimi bebekler sadece anne karnında olması gareken zamanda ve normal kiloda olması içim orada ,bazı bebeklerde erken doğumla kaynaklanan ağır hastalık durumlarından dolayı, nefes allamamalrından dolayı birçok farklı durumdan orada.Senin bebeğinin durmun tam nedir.Beslenmesi ,nefesi , hangi hastanede, nefesi alma durumu cihaza bağlı mı, 30 hafta dediğine göre olabilir.Ama kimi bebekler dirençli oluyor.Cihaza bağlı olmuyorlar.
beslenme şu anda serumladır belli bir zamandan sonra sonta ile burundan bir hortumla senin sakladığın sütünle beslenecek , sonra ağızdan biberonla aşamalar yavaş yavaş oluyor.sütünü saklıyormuşun hangi tarih ve saat olduğunu yaz .Ziyeret saatinde 5 dk belki bebeğini görebilirsin.Dr una ulaş tam olarak o sana tam durumunu söyleyebilir.Emin ol şu anda senden daha güvenilir bir şekilde bakılıyor orada güvende yanında olamadığı için üzülme .Korkularını anlıyorum ama bunu yaşayan bir anne olarak sadece dua etmekle , iyi şeyler düşünmekten başka yapabileceğin birşey yok.en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın eminim tek öenmli olan sağlıkla devam etmesi küçük oldukları için okdaar güzellerki farklı bebekler bunlar sonra öyle hareketli ve akıllı oluyorlarki derker ya 7 aylık fırlama diye valla doğru............