• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 günlük bebeğim kakasını yaparken ıkınıyir ve huzursuz oluyor. Kabız değil sarı ve sulu yapiyor kakasini ama neden ıkınıyor bu durum normal mi ?

sevimlicek

Anne 🤱
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2022
78
132
13
28
Kütahya
Merhaba arkadaşlar, size bir sey sormak istemistim.31 günlük bebeğim kakasını yaparken ıkınıyir ve huzursuz oluyor. Kabız değil sarı ve sulu yapiyor kakasini ama neden ıkınıyor bu durum normal mi ? İlk bebegim bu arada

Merhaba arkadaşlar, size bir sey sormak istemistim.31 günlük bebeğim kakasını yaparken ıkınıyir ve huzursuz oluyor. Kabız değil sarı ve sulu yapiyor kakasini ama neden ıkınıyor bu durum normal mi ? İlk bebegim bu arada
Gaz sancıları başlamıştır büyük ihtimalle

Benimde bebeğim öyle şuan 3 ayı geçtik epey düzeldi ama sabahları ıkınıyor anne sütü alan bebeklerde oluyormuş

Gazı vardır o yüzden ıkınıyordur. Rezene kimyon çayı içebilirsiniz doktorunuza danışarak.

Karnını sıcak tutun gazı vardır az çekmedik o gazdan

Back