Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
31 günlük bebeğim kakasını yaparken ıkınıyir ve huzursuz oluyor. Kabız değil sarı ve sulu yapiyor kakasini ama neden ıkınıyor bu durum normal mi ?
Merhaba arkadaşlar, size bir sey sormak istemistim.31 günlük bebeğim kakasını yaparken ıkınıyir ve huzursuz oluyor. Kabız değil sarı ve sulu yapiyor kakasini ama neden ıkınıyor bu durum normal mi ? İlk bebegim bu arada
Merhaba arkadaşlar, size bir sey sormak istemistim.31 günlük bebeğim kakasını yaparken ıkınıyir ve huzursuz oluyor. Kabız değil sarı ve sulu yapiyor kakasini ama neden ıkınıyor bu durum normal mi ? İlk bebegim bu arada