31.03.2002 7yl nce bugn evlenmitik :)

seninle aynı sene evlenmişiz hayatım...
ne kadar çabuk geçiyor değilmi zaman..
ALLAHIM mutluluğunuzu ömür boyu devam ettirsin canım....

kessinlikle hakklisin canim önemli olan mutluluk zaten ama tabiii hayalimdekiler gerceklesmeyince imreniyorum acikcasi ne yalan söyliim

birbirinize çok yakışmışsınız bir ömür boyu sağlık huzur ve mutluluklar sizin olsun inşallah.....

Mutlulugunuz sonsuza kadar devam etmesi dilegiyle...

Niye gazetet nisan haberiniz cikti merak ettim

:Saruboceq:amin canim saol:Saruboceq:
kayinpederimin haftasonu dergisinde calisan bi arkadasi vardi erdinc ispartali bizim nisan fotolarimizi o cekmisdi saolsun bizede süpriz oldu acikcasi dergide cikacagini söylememisdi dügünümüzüde bastirmisdi ama bulamiyorum :uhm:

seninle aynı sene evlenmişiz hayatım...
ne kadar çabuk geçiyor değilmi zaman..
ALLAHIM mutluluğunuzu ömür boyu devam ettirsin canım....

sorma tatlisim vallahi düsünüyorumda göz acip kapayana kadar gecmis 7yil koskoca ama bi okadarda kisacik geliyo bana:asigim:
yüregine saglik canim iyi dileklerin icinde cok tsk ederima.s.
allahim seninde gönlüne göre verir insallah tez vakitde melek müjdesi alirsin canim tüm iyi dileklerim ve dualarim seninle:Saruboceq:a.s.

Çok hoş bir tanışma:) film gibi bir aşk hikayesi olmuş eşinize dostunuza anlatabileceğiniz:)
hani derler ya doğar doğmaz alnınıza yazılır evleneceğiniz kişi diye. Kim bilirdiki uçakta tanışacağanızı.çok hoş:)
Mutlulukklar dilerim bir ömür boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…