31.03.2002 7yl nce bugn evlenmitik :)

Mutluluğunuz hayattaki enbüyük güzellik olan bir yavruyla :emir_bebek: perçinlenmiş,Umarım ömür boyu bu mutluluğunuz daim olur:nazar:.Darısı biz bekarların başına:Saruboceq:a.s.

opuyorumnanaktanoy canimsin tatli dillimopuyorumnanaktan
Şenizsevgi dolu yüregine saglikŞeniz
:Saruboceq:rabbim hayirli kismet cikarsin karsina insallah:Saruboceq:
a.s.hersey gönlünce olsun canim benima.s.

canımm biraz geç gördüm kusura bakma
Allah mutluluğunuzu daim etsin her gününüz huzur ve mutluluk içinde geçsin..
maşallah o zamanki güzelliğinden hiçbirşey kaybetmemişsin aksine olgunlaştıkça daha bi güzel olmuşsun..Allah ayırmasın sizi canımopuyorumnanaktan

Şenizne kusuru canim benim estaffurullahŞeniz
:kedi::utangac:canimsin ya o güzel dileklerine duana saglik canim:utangac::kedi:
:Saruboceq:amin insallah rabbim hepimizden eksik etmesin huzuru sagligi mutlulugu:Saruboceq:
:kedi::utangac::kedi:evvet canim kaybetmedim aksine kazandim kilolari:jeyyar:
opuyorumnanaktantskler bu güzel yorumun icinopuyorumnanaktan

ma%C5%9Fallah.jpg

:kedi::kedi::kedi:
opuyorumnanaktancanimsinnnnnnnnopuyorumnanaktan
:jeyyar:seviyorum seni üleynnnnnnnnnn:jeyyar:

Bir elmanın iki yarısı gibisiniz. Yaşam boyu bunu korumanız ve birbirinizi hep tamamlamanız dileğiyle... Mutluluklar!
a.s.

vayy vayy vayyyy
demek gazeler manşet olacak kadar büyük bi aşkınız varmışşş ne güzel yaaaa opuyorumnanaktan
canım benim o zamanda çok güzelmişsin
ve çok yakışmışsınız eşinleeee
bir ömür boyu mutluluklar dilerim sen eşin ve kızınla birlikte :nazar:

fotoğraflara bakaren çok etkilendim,her halinizden birbirinizi çok sevdiğiniz belli.allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın,ömür boyu hep mutlu olun inşallah:)

oyyy oyyy ...kıyamam sana guzeliğe bak maşallah aman hepsi anı senın yureğin yeter ne makyaj ne gelınlık önemlı

çok harıkasın canım allah ayırmasın saç makyaj ufak ayrıntılar o an için onemsenmıyor ama sonrasında keşkeler yok mu
benım de var sürü

Back