Anti-Aging 30undan sonra nasıl sağlıklı olunur.cocuğum icin...

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

Kadincik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
19
1
Selamlar herkese 33 yaşındayım ben bu zamana kadar hiç kendime bakmadım açıkcası.18 yıldır sigara içen spor yapmayan vitamin almayan sigaradan dolayı doğru düzgün beslenemeyen bir kadınım.bugun benim icin donum noktasi.radikal kararlar aldım kendimce.bugün itibariyle sigarayı bıraktım egzersiz yapmak istiyorum bol su ve vitamin takviyesi almak istiyorum.çok yorgun bı vücuda ve cilde sahibim bana yol yordam gösterecek arkadaslar arıyorum.mesela hangi vitaminleri almalıyım ne tür egzersizleri yapmalıyım(çok zayıfım)nasıl beslenmeliyim yani sağlıklı yasamak adına neler siz neler yapiyosunuz.es durumundan psikolojisi bozulmuş,bir cocuk annesi hayattan elini ayağını çekmiş kendine güveni kalmamış birine yardım etmek isterseniz
BURDAYİM

bir kisi bile cvp yazmamis niye ki.herneyse cnm gercektn harika kararlar almissin bu bile senin icin cok iyi nir firsat.kendin ztn biliyrsn bak spor saglikli duzenli beslenme bunlari yapmaya basladinmi ama pes etme gerusi gelir ben sqna sunu bunu yap demek istemjyrm yapilacaklar belli sigaraya elvedayla basla sonra bu site cidden harika arastir sana yararli eminim daha birsuru bilgi bulabilirsin.kolay gelsin cnm

Aldığınız kararlardan dolayı tebrik ederim hiç bir şey için geç değildir kaldı ki 33 yaşındaki insan daha çok gençtir...
Öncelikle yapıcağınız ilk iş diyetisyene gitmek olsun....
Çok zayıfmışsınız bu yüzden doktor size bi program hazırlasın ona harfiyen uyun.yakın zamanda kilonuz yerinize gelir...
Yorgun bi cildinizin olduğunu söylemiştiniz bunun içinde cildiyeye gidin...
Spor ve egzersize gelince, yürüyüs yapın koşuya çıkın yada evde pilates yapın. pilates insanı gerçekten çok rahatlatıyor vücut bi süre sonra platesle çok dinleniyor...
Ve son olarakta kendinize zaman ayırmanızı önericem... Yani mesela bi kursa gidebilirsiniz... Kafanızı dağıtmak yeni arkadaşlar edinmek size çok iyi gelicektir..

Ayy çok afedersiniz.muatapa alan yok nasılsa diye dönüp bakmamisim.çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz icin

Bunlara ek olarak bir de kuaföre gitmek lazim tabi. Görünüsünüzü degistirmeniz de kendinize olan güveninizin yerine gelmesini saglar.

eş durumunuzu çözmeye çalışın öncelikle yoksa sigarayada tekrar başlarsınız depresyonada girersiniz o durumu çözmek bütün vitaminlerden daha iyi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…