yok canım kimsecikler girmeyince uzun zaman geçiyor tabi anlamıyor da insan....
gebeliğin hayırlı olsun aynısefa....sağlıkla geçsin ve sağlıkla gelsin bebeciğin...
hoşgeldin
teşekkürler sevgili masal iyi gidiyor şimdilik ikili test sonucumuz iyi çıktı bugün üçlü test için kan da verdik. 17+3 olmuşuz usg e göre. sonunda cinsiyetimiz de belli oldu, minik bir prenses geliyormuş evimizeinşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir kızım senin nasıl geçiyor hamileliğin?
canım gelişmelerinizi arada da olsa yazarsan bizde okur mutlu oluruz...
maşallah ikinize de
merhaba.cok tesekkür ederim iyi dileklerin icin.ayni dusuncelerle sana dileklerim.insallah sag salim dunyaya getiririz bebislerimizi.diger topikleride yogunluktan birlestiriyorlar bu seferde konusmalar cok hizli geciyor.takip edemiyorum.en cok merak ettigim de benim gibi 30 yas üstü olupda ilk bebegini dünyaya getirecekler icin.nasil geciyor hamilelik ve neler yapiyorlar benim durumumda olanlar.umarim arada yazarlar,bende mutlu oluurum.yanliz olmadiigmi bilmek moral olur banada :44:
onlarca kişi var 30 lu yaşlarında ilk gebeliğini yaşayan canım...ama bu sayfayı güncel tutmak önemli olan....cevap alamayınca giren gidiyor....
sen kendinden bahset...ben 4-5 günde bir de olsa uğramaya çalışıyorum...doğum yapan arkadaşlarımıza özelden de sorabilirsin merak ettiklerini....bana da her zaman....
keşke daha önce anne olsaydık diyeceğimiz kesin ama Rabbim bizim için bu yaşlarda bu duyguları yaşamayı nasip etmiş....
sağlıkla doğsunlar da....
çok öpüyorum seni
teşekkürler sevgili masal iyi gidiyor şimdilik ikili test sonucumuz iyi çıktı bugün üçlü test için kan da verdik. 17+3 olmuşuz usg e göre. sonunda cinsiyetimiz de belli oldu, minik bir prenses geliyormuş evimizeinşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir kızım senin nasıl geçiyor hamileliğin?
canım gelişmelerinizi arada da olsa yazarsan bizde okur mutlu oluruz...
maşallah ikinize de
onlarca kişi var 30 lu yaşlarında ilk gebeliğini yaşayan canım...ama bu sayfayı güncel tutmak önemli olan....cevap alamayınca giren gidiyor....
sen kendinden bahset...ben 4-5 günde bir de olsa uğramaya çalışıyorum...doğum yapan arkadaşlarımıza özelden de sorabilirsin merak ettiklerini....bana da her zaman....
keşke daha önce anne olsaydık diyeceğimiz kesin ama Rabbim bizim için bu yaşlarda bu duyguları yaşamayı nasip etmiş....
sağlıkla doğsunlar da....
çok öpüyorum seni
slm arkadasim,cok saol bilgilendirdigin icin.hakikaten bende bakmaz olduydum artik..Allah saglik sihhat versin sana ve bebisine.
valla keske daha önce anne olsaydik desem nasil oldu 30 a geldim anlamadimki.gerci bütün arkadaslarimin sevgili bulup evlendigi tarihleri hatirliyorumda annem beni derslerim ve sinavlarim konusunda hep motive ederdi.
her kes bebek sahibi oldu ben is sahibi oldum,para kazanmayi ögrendim.bilmiyorum,simdiye kadar anca evlen düzen kur derken bu yasima gelmisim.aslinda doktorlar yas riskinden bahsetmese yine takmazdim belki.Allahim hayirlisini versin ne diyelim.kismetim böyleymis.önemli olan bebislerimizin sagligi.
gectigimiz hafta genel ultrasondan gectik bebisimle neyseki hersey yolunda.rahatladim.simdi doguma hazirlikla ilgili bilgiler edinmek istiyorum.özelliklede kendi yas civarimdakilerin tecrübeleri bvenim icin cok önemli.
gecenlerde kendi doktorum bebegimden önce beni alttan elleriyle muayene etti.birazda canim yani .o an icin canim yaninca sormadim bu gittigimde sorcam.acaba cati dar mi degilmi ona bakti merak ettim.bu ne zaman belli oluyor ,son haftalardami simdiden belli olurmu acaba die!?:44:
bu arada tickerina baktim.dogumuna cok az zaman kalmis ne güzel.kavuscaksiniz.Allahim kolaylik versin sana...
slm arkadasim,cok saol bilgilendirdigin icin.hakikaten bende bakmaz olduydum artik..Allah saglik sihhat versin sana ve bebisine.
valla keske daha önce anne olsaydik desem nasil oldu 30 a geldim anlamadimki.gerci bütün arkadaslarimin sevgili bulup evlendigi tarihleri hatirliyorumda annem beni derslerim ve sinavlarim konusunda hep motive ederdi.
her kes bebek sahibi oldu ben is sahibi oldum,para kazanmayi ögrendim.bilmiyorum,simdiye kadar anca evlen düzen kur derken bu yasima gelmisim.aslinda doktorlar yas riskinden bahsetmese yine takmazdim belki.Allahim hayirlisini versin ne diyelim.kismetim böyleymis.önemli olan bebislerimizin sagligi.
gectigimiz hafta genel ultrasondan gectik bebisimle neyseki hersey yolunda.rahatladim.simdi doguma hazirlikla ilgili bilgiler edinmek istiyorum.özelliklede kendi yas civarimdakilerin tecrübeleri bvenim icin cok önemli.
gecenlerde kendi doktorum bebegimden önce beni alttan elleriyle muayene etti.birazda canim yani .o an icin canim yaninca sormadim bu gittigimde sorcam.acaba cati dar mi degilmi ona bakti merak ettim.bu ne zaman belli oluyor ,son haftalardami simdiden belli olurmu acaba die!?:44:
bu arada tickerina baktim.dogumuna cok az zaman kalmis ne güzel.kavuscaksiniz.Allahim kolaylik versin sana...
kızlar bende martta 32 yasıma gırıcem ve su an 7 haftalık hamileyim:) sızlerı gorunce ınanın ıcım cok rahatladı :) bu arada kızlar onerecegınız doktor varmı avrupa yakasında ılk kontrollerıme gıdıcem:)
kizlar bu pazar tatile cikiyorum.dört saatlik bir ucak yolculugum var.umarim bu haftalarim sakin gecmeye devam eder.ara ara alt karnimda bir sertlesme ve basinc hissediyorum.top gibi oluyo sanki.bu haftalarda sizde tatil yaptinizmi deneyimlerinizi yazarmisiniz.
merhaba.cok tesekkür ederim iyi dileklerin icin.ayni dusuncelerle sana dileklerim.insallah sag salim dunyaya getiririz bebislerimizi.diger topikleride yogunluktan birlestiriyorlar bu seferde konusmalar cok hizli geciyor.takip edemiyorum.en cok merak ettigim de benim gibi 30 yas üstü olupda ilk bebegini dünyaya getirecekler icin.nasil geciyor hamilelik ve neler yapiyorlar benim durumumda olanlar.umarim arada yazarlar,bende mutlu oluurum.yanliz olmadiigmi bilmek moral olur banada :44:
arkadaşım ben de 32 yaşında ilk bebeğimi kokladım, soracakların olursa burdayım bende, oğlum 4 aylık şimdi...
bende korkardım senin gibi ama sanki 20-25liklerden daha zor gecmedi hamileliğim ve doğumum, ha Denizim premeture doğdu o ayrı konu,
sağlıkla dön gel de yolculuğundan gerisi sorunsuz olur inş.
Merhaba, size danışmak istediklerim var kızlar. Benim henüz çocuğum yok henüz düşünmüyorum da. Yalnız yumurta rezervi ve kalitesi çok önemli diye okudum bununla ilgili test yaptırmak istiyorum. Prosedür nedir, nasıl gidilir hangi doktora gidilir, doğrudan testi uygular mı, sonuç ne kadar zamanda çıkar, yapılması gereken başka testler var mı varsa neler? 30 yaşı aştığım için bende bi korku var bebeğimi istediğim zaman da çok mu geç olur diye. Kararı almadan bu testleri uygulayacağım durum kritikse önceliğim Bebek olsun
Aslında önceden gitmiştim ama bu testlerden haberim yoktu, doktora yaptırmam gereken her şeyi yapalım dedim, gerek görmedi sanırım. Gittiğimde direk bunu bunu istiyorum diyeceğim inşallah yaparlar. Özelde yapmazlarsa da devlete giderimAdetinizin 3. Gunu bir kadin dogum uzmanininda muayene olursunuz. Rahminizi ve yumurtalarınizi inceler, bilgi verir. O gun bazi hormon testleri yapilarak da yumurta rezerviniz hakkinda bilgi verir.
Aslında önceden gitmiştim ama bu testlerden haberim yoktu, doktora yaptırmam gereken her şeyi yapalım dedim, gerek görmedi sanırım. Gittiğimde direk bunu bunu istiyorum diyeceğim inşallah yaparlar. Özelde yapmazlarsa da devlete giderim
32 yaşındayım 1.07 amh değerimdi. 2 tane çikolata kistim var doktorlar zor dedi ama korunmayı bıraktığım 5. ayda hamile kaldım. yaptır testleri ama doktorların her dediğine de inanma . amh düşük çıkarsa güvendiğin bir aktara arı sütü-bal-polen karışımı yaptır. bol şansAslında önceden gitmiştim ama bu testlerden haberim yoktu, doktora yaptırmam gereken her şeyi yapalım dedim, gerek görmedi sanırım. Gittiğimde direk bunu bunu istiyorum diyeceğim inşallah yaparlar. Özelde yapmazlarsa da devlete giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?