Ne kadar içten yazmışsın venüs... Ben de senin yazdıklarını okurken duygulandım. Sık girmediğimden foruma, pek karşılaşıp sohbet edemedik ama samimiyetin ve tüm duaların için teşekkür ederim... Sevgiler...a.s.
canım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız ben de sizi öperim
canım sağol senin de bebeğinin resmini göreceğiz burdaaaaaolumunekankayizsmile
:
sengözlerimebaksanab bizi heyecanla beklemiyor musun? Küstük sana naniknanik
ayyy olur mu hiç öyle şey canım benim.onu da bekliyoruz.ben hep burayıda okudum , hepiniz takibim altındasınız :1ninca: :)) sabırsızlıkla bekliyoruz siz doğum yapacaksınız bizde hamile kalıcaz devir teslim istiyoruz yani:))sen zaten ev sahibemizsin.senin bebeğini görüceğizki hıı hepimizin olacak diyeceğiz.
ben de canım denk gelip bir doyasıya sohbet edemedikKreacher ne kadar tatlı bir bebek buu maşallahhh..Allah sağlıklı,uzun, şanslı ömür versin yavruna ve size tabii. hemen nazar boncuğu koyayımDarısı bizim başımızaa
elfidacım, ben çok da çılgın sayılmam aslında artık, gençlikteydi o:)) eşim bana göre daha sakin ama..
lovelim özledim seni..
evet canım hiç sohbet etmedik ama okuyorum ben sizi,üzülürdüm senin sıkıntılarına dua ederdim hepinize.bende 3 aylık süren zor bir hamilelik süreci geçirdim o yüzden üzülüyorum sıkıntılı halde olanlara.şimdi Rabbim den bana tekrar bir emanet göndermesini bekliyorum onun için dua ediyorum.ve sizlerinde içten dualarınızı bekliyorum.inş bolca sohbette ederiz sen bize hamilelik sürecinde öneriler verirsin inş.çok öpüyorum canım sağlıkla kalın...
amin canım inş. sen bir umutsun zaten bana...
canımmmmmopuyorumnanaktan Şeniz
:
ayyy olur mu hiç öyle şey canım benim.onu da bekliyoruz.ben hep burayıda okudum , hepiniz takibim altındasınız :1ninca: :)) sabırsızlıkla bekliyoruz siz doğum yapacaksınız bizde hamile kalıcaz devir teslim istiyoruz yani:))sen zaten ev sahibemizsin.senin bebeğini görüceğizki hıı hepimizin olacak diyeceğiz.
biz burda olacağız canım kaydirigubbakcemile5
Kızlarrrrr ben yavruladım
21 Eylül 11:11 de 4,500 gr. bir erkek bebek, adı Uras:)
Spinal anestezi denemesinin başarızlığı ve sonunda genel anestezi eşliğinde sezaryenle 38+4 de aldılar. İkimiz de çok sağlıklıyız, şükür. 23 ünde hastaneden çıktım, gelen giden, bebeğimle ilgileneyim derken çok zor girmek gerçekten. Bir haber verecek kadar vaktim oldu. Umarım sizler de iyisinizdir. Sizlere bu yolda yürürken desteklerinizden, dostluğunuzdan dolayı çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum, sevgiler selamlar...Bu oğluşum
http://img830.imageshack.us/img830/8254/015nw.jpg
neşecim oluyor sancım ama beklesin oğluşum az daha diyorum biraz daha kilo alsın istiyorum ama gelirse de hoş gelir bekliyoruz onu kaaç çift göz
uymuyorum zaten lovelicim....ama sinirlerim acayip bozuldu yani...boshayallersmile
valla bugün nerdeyse bebek fikrinden bile vazgeçesim geldi....sanki herşey onların istedikleri gibi olcak...senin derdin ne dedikleri yok....1 haftadır doktora bile gidemedim...bazen beni hasta ediyor...çok kızdırıyor....alttan almaktan bıktım artık....neyse içim doluda konuşmak istemiyorum....Allaha havale ettim....sinirlerim hala yatışmadı...boshayallersmile
evet canım hiç sohbet etmedik ama okuyorum ben sizi,üzülürdüm senin sıkıntılarına dua ederdim hepinize.bende 3 aylık süren zor bir hamilelik süreci geçirdim o yüzden üzülüyorum sıkıntılı halde olanlara.şimdi Rabbim den bana tekrar bir emanet göndermesini bekliyorum onun için dua ediyorum.ve sizlerinde içten dualarınızı bekliyorum.inş bolca sohbette ederiz sen bize hamilelik sürecinde öneriler verirsin inş.çok öpüyorum canım sağlıkla kalın...
amin canım inş. sen bir umutsun zaten bana...
:
canım bizimki takılma, biliyoruz tabi yüreğiniz hep bizimle. Venüsüm her sıkıntın geçecek hiç merak etme. Buraya bulantılarını yazacaksın bizim gibi, bebişinin kilolarını inşallah...
Ay canım ya allah hayırlı uğurlu etsin, anneli babalı büyüsün, bizde sen gibi yavrularımızı kucağımıza allalım.
Allah nazardan esirgesin pek tatlı bebiş, oh misler gibi, Urascık hoşgelmiş. 41 kere maşallah:teytey::teytey: urasa bi oyuncak gönderelim.gamyoncuiremsu
maşallah tosun o dimi teyzesi, hepmize gelecek o cennet kokululardan inşallah. Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla versin..
ikinci sanırım ben olacam gibi
neşeye dr 20 ekişm demiş benimki 5-8 ekimden biri dedi yarın netleşir günüm
canım yarın mı randevun? Senin günün benden önde gidiyor zaten, hayırlısıyla sen 2. olacaksın, ne güzel:)) tecrübelerinden faydalanacağız biz de..Kreacher'e de soracaklarımız var ama önce bir toparlasın bakalım. Neden kısmi anestezi işee yaramamış ki merak etim ben mesela...
evet 2. sen olursun bence de lovelicim 2. de neşemiz..peki ya 4. ??ikinci sanırım ben olacam gibi
neşeye dr 20 ekişm demiş benimki 5-8 ekimden biri dedi yarın netleşir günüm
maşallah tosun o dimi teyzesi, hepmize gelecek o cennet kokululardan inşallah. Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla versin..
ben de kasılma oluyor gerininceLoveli senin de bacağında sinir sıkışması var mı? Ben cumartesi markete gittim eşimle, azıcık yürümek için 2 gecedir uyku uyuyamıyorum bacağım kasılıyor ve sinir çok kötü sıkıştı. Gece ne eşimi uyutuyorum ne kendim uyuyabiliyorum, ne sağa ne sola yatamıyorum bacağımı elektrik çarpıyor sanki. Belfıtığı rahatsızlığı olanlarda hep olurmuş böyle. O dr çatalına bile kaldıramam ben bacaımı bu haldeyken( sanırım normal doğum, fıtığı arttırabilir dimi?
Kızlar yazmayı unutmuşum geçen perşembe batatniyemizi bitirdik biz..Fotosunu çekince buraya da koyarım inşallah. Benim hoşuma gitti. Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin aldıklarımızı, yaptıklarımızı. Almak da güzel de bebişe bişiler yapmanın da zevki ayrıymış ya:))
Evet zaman geçiyor, allaha şükür hiç mide bulantım yok, sadece çok acıkıyorum, sürekli yemek yeme ihtyacı hissediyorum, o yüzdende yiyorum.
nesecim battaniyesini demek bitirdin, oh güle güle kullanın. Loveli doğum yaptığında ben ikili testte olacam.
Kızlar çatlak kremi kullanıyormusunuz, göbek ve gögüsler için. Bi arkdaş dediki hakiki zeytinyağı kullanmak lazımımş, 3 aydan sonra, ama hakiki zeytinyağı nerden bulacağız. Muhtemelen kerem kullanırım, tavsiyelerinizi bekliyoruz bu konuda.
Ben daha hiçbişey örmeye başlamadım, pek gözüm kesmiyor ama bi yelek örebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?