Herkese merhaba. Yaşadığım şehire 10 küsür yıl önce taşındık.31 yaşındayım.evliyim ve bir bebeğim var.Hic görüştüğüm bir kahve içmeye çıktığım arkadaşım yok.İnsanlardan bir şeyler göre göre etrafımdaki insanları azalta azalta kimse kalmadı.bu durumdan dolayı mutsuz değildim bir süre önceye kadar ancak bir süredir artık hiç hoşnut değilim.
Kızımın doğum günü vardı bu zaman diliminde bir kutlama yapsam çağıracak hiç arkadaşımın olmadığını farkettim ya akrabalar ya annemin arkadaşları dışında kimse yok etrafımda.Dogum günü bahanesiyle ne kadar yalnız olduğumu farkettim.
Yeniden bir çevre nasıl yapılabilir sizlerden yardım almaya geldim aslında.Sadece belirli insanlarla görüşe görüşe yeni kişilere hiç açık değilmişim meğer.Eskiden çok arkadaşım çok çevrem vardı birer birer insanlardan soğudum ve uzun yıllar önce böyle oldu.Görüselim diyen olursa bile ne yapacağımı bilmiyor çekingen kalıyorum hiç böyle değildim giriskendim.Nasıl böyle oldum bilmiyorum.İşim kendime ait işim kamuda ya da kurumsalda çalışmıyorum o yüzden iş arkadaşı çevrem de yok.Ne yapabilirim neden bu kadar çekingen kaldım nasıl yeniden bir çevre edinebilirim cekingenliğimi nasıl atabilirim bu konuda yazacaklarınız benim için kıymetli