300cc-Dual Plan-Damla

sizce protezlerim nasıl olacak?

• daha ne istiyorsun-büyük

• ideal

• ne yalan söyleyim baya küçük

• küçük

• çok küçük

• boşuna kuruntu yapıyorsun-orta

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çok teşekkür ederim hepinize.:KK16:Ama işte derin yakalı şeylerde bir sorun yok büyüklükleri de güzel ama sıfır yaka bir şey giyeyim çok aşağıda görünüyorlar. Askılıda meme çatalı yok mesela altta kalıyor köprücük kemikliklerimin orada pek et yok benim :KK48: belki de o yüzden boş kaldı.. Bir de bu dönme filan çok zor gibi duruyor arkadaşlar yani çok çok ters bir hareket filan yapmak lazım galiba öyle olması için.Ben mesela plank gibi egzersiz hareketleri kaç kez yaptım(tabiki sporcu sütyeniyle) yani dönmesi imkansız gibi .

Canım bence o protezler sana küçük gelmiş. Çünkü protez büyüdükçe uzunluğu dA artıyor. Damla olarak olsaydı bile daha büyük bir cc ile farklı bir görüntü olurdu. Zaten Damla''nın üstü boş. Senin de göğsünün üst tarrafıyla boynuna kadar olan bölge uzun. O yüzden aşağıdaymış gibi duruyor. Yuvarlak protez olursa da olabilirdi. Yada damla ama daha büyük bir protez olabilirdi bence .

İyi akşamlar canım ben de perşembe günü 300cc damla yaptırdım doktoruma küçük değil mi dedim göğüs kafesine en uygunu buydu dedi senin zamanla şekli nasıl oldu?

Beni izleyebilir misiniz? Ben de 300cc damla düşünüyorum

meme protezlerim çok küçük gibi geliyor ,benim gibi protezleri 300cc-Dual Plan-Damla kullanılanlar özelden ulaşabilir mi acaba ya??

Bir de gün geçtikçe küçülür mü yoksa ölçü aynı kalıp şekil mi değiştirir??

Sırt ağrımdan uyuyamadım bugün,bunun için ne yapabilirim?

:cry::cry::KK61::KK61:o_Oo_O

Beni takip edebilir misiniz merak ediyorum çok mu küçük acaba? :KK43: ben de aynı ölçü damla yaptıracağım da korkuyorum bu yorumları gördükçe :KK43:

X