300 Yil önce Yazilan Marifetnameden Cinsel Dersler

Site açıldığında insanların dertleri nelermiş diye merak ettim ve cevher buldum. Bu cevhere kayıtsız kalınmasına gönlüm razı gelmedi. Herkesin görmesi ve öğrenmesi gerekiyordu.

şeytanlar kulübü (ben demedim marifetnameye göre karınlar şeytan imiş)
Birilerinin nutku tutulmuş. 🤣
Tutuldu, neler yazacaktım da kalemim bitti diyim ben
Neden konuyu hortlattın de bakam 🤣

Övülen bi kitap ancak ben bazı yazılarına itimat etmiyorum. Hiç bir kuran ayetinde hz ademin cennetten kovulmasına hz havvanın sebep olduğu yazmaz. Ayrıca kadın bu kadar aşağılanarak anlatılmamalıydı cima olayı. Kadından karı diye söz edilmiş. Ayrıca yumurtlama günü diye birşey vardır nasip diye birşey vardır bunları ayarlamak imkansız. Asla aklınızdan çıkmasın Allahın ilme aykırı ayetleri yoktur. Ve ayete dayanmayan kesin yargıların hiç biri doğru değildir.

Merhaba efendim hosgeldiniz. Efenim bugun malum pazar olmaz lutfen pazartesi ogleden once geliniz ve ic gomleginizi cikarmayiniz tskrle

Okuyunca bizim çocuklar hangi güne geldi acaba diye düşündüm 😂😂😂😂
Hanım bizim çocuk alim olsun, sadece şu güler oynaşacağız haberin olsun 😅😅😅😅

Baya bi önce yazılmış nasıl geldi bugüne 😂Ama enteresan yani bunlar gerçek olsaydı %90 nımızın çocukları sağır ve dilsiz olurdu.. Cima yaparken öpüşmeyen ve hiç konuşmayan var mı ki 🙈 geriye kalan %10 luk kısmın da çocukları şaşı olurdu zaten 😂 Gülüyorum falan ama ben şuan hamileyim daha doğmadı bebeğim gerçek değildir dimi ya 🙄🙄 yok canım kesinlikle gerçek değildir Allah korusun .. İnsan kendine de gelince bi tedirgin olmuyor değil okumicam artık böyle şeyler...

Bu arada zaten sonuna kadar okumadım okuduklarım yetti 😝

Merhaba efendim hosgeldiniz. Efenim bugun malum pazar olmaz lutfen pazartesi ogleden once geliniz ve ic gomleginizi cikarmayiniz tskrle
Sesli güldüm resmen

Bide diyor ya ilişkide oluşursa cocuk sağır olur diye kesin dünya nüfusunun yarısının sağır olması lazimdi

X