300-325cc (veya alti) arasi protez takanlarrr...Yardim edin lutfen!!!

kamelyam1

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
49
5
34
Merhaba kk hanimlari :)

Hala dr. arastirmalarina devam ediyorum...ama Haziran'da operasyonu olacagim kesin izinimi ona gore ayarladim.

Ama gorusdugum doktorlar meme dokum olmadigi icin en fazla 300cc uygun goruyorlar ( Belki zorlasam 325 olabilir..

LUTFEN 300 veya 325cc (veya alti) takan hanimlardan rica ediyorum bana yardimci olurmusunuz. Cok kucuk olacak diye korkuyorum. Hangi cup giyiyorsunuz operasyondan sonra? Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok memun olurum.

Sevgili Kamelyam,

Bir bardak su 200 cc'dir. Bir kutu kola 330 cc'dir. Sizin merak ettiğiniz fark 25 cc, yani bir bardak suyun onda biri... Bazı protez firmaları 300'den sonra 325'i üretmezler. Dolayısıyla bu kadar endişe duymayın, kendinizi strese sokmayın. Tecrübeli bir doktor size 300 ile 325 arasındaki farkı hissettirmez. Sorularınız olursa lütfen iletin..

Sağlıkla kalın,

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan

Merhaba
3 gun once meme buyutme amelıyatı oldum ve 295 cc orta profıl mentor ıle meme altı kas zarı altı ıle gercekleştı,10 yıl bekleyıp ne kaday yazık etmıs oldugum ıcın uzgunum cunkı ınanılmaz mutluyum.ben dr uma guzel asla buyuk olmasın ve dogal olsun dedım cc lere kafayı takmayın dr sıze uygunu ıstegınız dogrultusunda onerecektır ben 75 a ıken su an 80 b dolu doluyum:)

4 ay önce ameliyat oldum 275 cc high profile protez takıldı. Şuan bundan büyük protezin bana büyük olacağını düşünüyorum. Ama bu bana uygun olan boyuttu. Ayrıca operasyon esnasında protezin bedene uygun olup olmadığına bakılarak, senin esnekliğine bakılarak bu boyutları takıyorlar. Sen doğal bi görüntü istediğini üstüne basa basa söylersen eminim ki istediğini elde etmiş olacaksın. Doktoruna güveniyorsan bence endişelenme. şimdiden geçmiş olsun 😊

bana da doktorum 300cc orta profil dedi. forumda genelde herkesin high profil.. bende küçük mü olur diye korkuyodum ama seninkiler iiyi olmuş
arkadaşlık isteği göndericem eğer foton varsa bakmak isterim

protez markasına göre ve kişinin bünyesine göre de değişiyor burda 250 takıpta 350 ile aynı görüntüye sahip olan insanlar var

merhaba bende 22mayıs ta oldum ameliyatımı. burdan okuduklarıma göre çektiğim tüm acılar normal :) göğüste baskı, tek başına yataktan kalkamama, ilk 2 gün tuvalete bile tek başına gidememe, sanki patlıcaklarmış gibi bi his. hepsi geçiyomuş 2-3 aya. ben 1.70 boy 59 kiloydum. mentor marka damla kas üstü takıldı. sadece küçüklüğünden şikayetle gitmiştim ki tübüler meme (halk arasında keçi memesi) olduğumu öğrendim ve tabi tüm ameliyatın seyri değişti. doktoruma sadece doğal görünümlü ve vücut yapıma uygun büyüklükte bir şey istediğimi söyledim. çünkü tübüler meme ile normal meme büyütme ameliyatı çok farklıymış. benim ameliyatım 3 saat sürdü. doktorum ertesi gün yanıma geldiğinde sola 300cc sağa ise 390cc taktığını söyleyince çok şaşırdım :) dengeyi anca sağladık. göğüs ucunda toplaşan meme dokusunu küçük kesilerle genişleterek halletti çok şükür. herşey güzel bugün 6.günüm. ağrılarım azaldı. az da olsa yan yatabiliyorum. morluklarım azaldı. benim şuan tek çekincem bu kadar şiş sert ve füze gibi durmaları. korkuyorum hep böyle kalcaklar diye zamanla yumuşayıp protezler yerini buluyomuş ama şu zaman kavramından bir kere daha nefret ettim :) iyileşme sürecindeki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar

Merak etme her geçen gün daha da güzelleşecek ve sanki hep seninle birliktelermiş gibi hissedeceksin

canım yenı cıcılerın hayırlı olsun..bende 24 hazıranda olucam amelıyet doktorum cem payaslı..bıraktım artık konus konus nereye kadar o denıycek sonuca bakıcaz:) bende 80b olsun ıstıyorum doktorda sana ıyı durur dedi bakalım hanı nasıl duruyor net hayal edemıyoum kı
..resmın varmı?arkadaşlık ıstegı gonderdım :) tekrardan hayırlısı olsun...

canım hayırlısı olsun cıcılerın:) 4 ay olmuş ne guzel...ben 24 hazıranda olcam ama senın kaç beden oldu? ben 80b gıbı bırsey ıstıyorum ama doktor karara vecek artık..ne kadar zamanda net oturmya basladı vucudna sılıkonlar? rahatmısın yan yatmalar sorun oluyor mu?

Teşekkür ederim canım. B cup kullanıyorum canım şuan. İlk zamanlar çok gergim ve bomba gibi duruyorlar. Hatta üzülmüştüm böyle mi kalacaklar diye. 1 aydan sonra beğenmeye başladım 2 aydn sonra da doğal meme halini aldılar. Şuan gerçeğinden ayırt etmem mümkün değil. Benim meme dokum yok denecek kadar azdı. Bence yoktu hatta 😂 tam benim fiziğime uygun oldular. Küçük olurlar mı acaba diye düşünüyordum hep ama tam benlik oldular 😍
1aydan sonra yan yatarak tv izlemeye uzanmaya başladım yavaş yavaş. Ama gece uyumaya cesaret edemiyordum. Gece yan yatarak uyumaya 2 aydan sonra başladım şuan yüzüstü bile uyandığım oluyor 😂 sol meme dokum sağdan daha esnekmiş zaten ikisinin arasında fark vardı, sol yarım cm kadar aşağıdaydı bu yüzden. Sağ tarafıma silikon biraz daha zor yerleşmiş biraz sinirler zedelenmiş şuan sağ tarafta hafif ağrılar olabiliyor. Bunu normal olarak görüyorum kesildi biçildi en nihayetinde 😀 ufak bi kesiğin iyileşmesi bile nd kadar zaman alıyor.
Şu an gayet iyiyi ve daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Sana da iyi şanslar merakla bekliyorum operasyon sonrası yorumlarını 😊
bu arada cc ler çok önemli değil kişiden kişiye de değişiyor zaten cc lerin sonucu. Önemli olan sütyen bedeni ☺️

Son düzenleme:

aynı benim gibi düşüyorsun nıhayetonde kucuk bır kesık bıle 2 haftada ıyılesıyor :) heycanla beklıyorum bende...benımde sol gögsüm sağa göre daha ufak yanı doktor sağ göğsumun kesesini az daha aşağısından acıscak eşitlemek ıcın ama ıkısıne de aynı cc sılıkon mu koyar bılemedım sorcam artık onu ..! ? ekledım sanırım senı ama resmın varmı suan dogal halıyle nasıl duruyor merak ettım..?

arzucum benim 14 günlük resmim var bak istersen. 325 cc :)
Cem beye bırak gerisini düşünme derim.
heyecanla bekliyorum ameliyat fotolarını

canım baktım maşallah dıyelım :) çok doğal duruyor ya..ınş.benım kı de bole guzel olur :)

Çok güzel olacak hiç şüphem yok.:)

canım bana sey anlatırmısın hanı hastaneye gıdıyorsun ne yapıyorlar ?tahlıl vs.kaçta gıttın kaçta amelıyata gırdın kaç saat sur vs..?acısı kaç gun suruyor kı? hanı hast.gderke neler alım yanıma ne onerırsın? ben altunuzade dekı hastenede olcam hast.adını adını un unttum ya cok soru sordum affet

Merhaba
15 gun önce ameliyat oldum.330cc mentor high profile damla protez kas üstü yerlestirildi.boyum 165 kilom 47.buyuklukleri gayet iyi.oyle cokkkk buyuk falan durmuyorlar.ilk 4 gun hic agrım olmadı. Ancak sanırım kolumu zorlamamdan kaynaklı sag gogsumde kan birikti.Allahtan cok fazla kan birikmadigi icin 2.bi operasyona dr.um gerek gormedi.2 kere farklı sekillerde bandaj yaparak biriken kanın bosaltılması saglandı.tabii tedirgin edici bi 15 gun gecirdim.bu nedenle ameliyat sonrası kendinizi ne kadar iyi hissederseniz hissedin hicbir sey yapmamaya calısın.en azından 1 hafta.

Bende cuma günü göğüs büyütme amelıyatı olucam . Mentor marka 400 cc high profil silikon implant takılcak bana . Sırt bölgem dar ince yapılı biriyim bakalım nasıl olacak 😊

slm ..meme dokusunun olup olmadığını nasıl anlıyorlar..bu hafta içi doktora gideceğim..merak ediyorum??

Şu tubüler meme dediğiniz olay benim aklımı baya bi karıştırdı şu an ilk defa senden duyuyorum ve sanırım benimkiler öyle Google'da görsellerde baktım Yani benim ameliyatta mı 3 saat gibi sürecek

çok zaman olmuş herkes yaptıralı ameliyatı ama bende bu hafta yaptırcm boyum 155 kilo 40 mentor yuvarlak 175 ddi doktor ben çok küçük buldum siz ne düşünüyosnz bi fikir verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…