Merhaba kk hanimlari :)
Hala dr. arastirmalarina devam ediyorum...ama Haziran'da operasyonu olacagim kesin izinimi ona gore ayarladim.
Ama gorusdugum doktorlar meme dokum olmadigi icin en fazla 300cc uygun goruyorlar( Belki zorlasam 325 olabilir..
LUTFEN 300 veya 325cc (veya alti) takan hanimlardan rica ediyorum bana yardimci olurmusunuz. Cok kucuk olacak diye korkuyorum. Hangi cup giyiyorsunuz operasyondan sonra? Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok memun olurum.
Merhaba
3 gun once meme buyutme amelıyatı oldum ve 295 cc orta profıl mentor ıle meme altı kas zarı altı ıle gercekleştı,10 yıl bekleyıp ne kaday yazık etmıs oldugum ıcın uzgunum cunkı ınanılmaz mutluyum.ben dr uma guzel asla buyuk olmasın ve dogal olsun dedım cc lere kafayı takmayın dr sıze uygunu ıstegınız dogrultusunda onerecektır ben 75 a ıken su an 80 b dolu doluyum:)
merhaba bende 22mayıs ta oldum ameliyatımı. burdan okuduklarıma göre çektiğim tüm acılar normal :) göğüste baskı, tek başına yataktan kalkamama, ilk 2 gün tuvalete bile tek başına gidememe, sanki patlıcaklarmış gibi bi his. hepsi geçiyomuş 2-3 aya. ben 1.70 boy 59 kiloydum. mentor marka damla kas üstü takıldı. sadece küçüklüğünden şikayetle gitmiştim ki tübüler meme (halk arasında keçi memesi) olduğumu öğrendim ve tabi tüm ameliyatın seyri değişti. doktoruma sadece doğal görünümlü ve vücut yapıma uygun büyüklükte bir şey istediğimi söyledim. çünkü tübüler meme ile normal meme büyütme ameliyatı çok farklıymış. benim ameliyatım 3 saat sürdü. doktorum ertesi gün yanıma geldiğinde sola 300cc sağa ise 390cc taktığını söyleyince çok şaşırdım :) dengeyi anca sağladık. göğüs ucunda toplaşan meme dokusunu küçük kesilerle genişleterek halletti çok şükür. herşey güzel bugün 6.günüm. ağrılarım azaldı. az da olsa yan yatabiliyorum. morluklarım azaldı. benim şuan tek çekincem bu kadar şiş sert ve füze gibi durmaları. korkuyorum hep böyle kalcaklar diyezamanla yumuşayıp protezler yerini buluyomuş ama şu zaman kavramından bir kere daha nefret ettim :) iyileşme sürecindeki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar
Merhaba
3 gun once meme buyutme amelıyatı oldum ve 295 cc orta profıl mentor ıle meme altı kas zarı altı ıle gercekleştı,10 yıl bekleyıp ne kaday yazık etmıs oldugum ıcın uzgunum cunkı ınanılmaz mutluyum.ben dr uma guzel asla buyuk olmasın ve dogal olsun dedım cc lere kafayı takmayın dr sıze uygunu ıstegınız dogrultusunda onerecektır ben 75 a ıken su an 80 b dolu doluyum:)
4 ay önce ameliyat oldum 275 cc high profile protez takıldı. Şuan bundan büyük protezin bana büyük olacağını düşünüyorum. Ama bu bana uygun olan boyuttu. Ayrıca operasyon esnasında protezin bedene uygun olup olmadığına bakılarak, senin esnekliğine bakılarak bu boyutları takıyorlar. Sen doğal bi görüntü istediğini üstüne basa basa söylersen eminim ki istediğini elde etmiş olacaksın. Doktoruna güveniyorsan bence endişelenme.şimdiden geçmiş olsun 😊
canım hayırlısı olsun cıcılerın:) 4 ay olmuş ne guzel...ben 24 hazıranda olcam ama senın kaç beden oldu? ben 80b gıbı bırsey ıstıyorum ama doktor karara vecek artık..ne kadar zamanda net oturmya basladı vucudna sılıkonlar? rahatmısın yan yatmalar sorun oluyor mu?
Teşekkür ederim canım. B cup kullanıyorum canım şuan. İlk zamanlar çok gergim ve bomba gibi duruyorlar. Hatta üzülmüştüm böyle mi kalacaklar diye. 1 aydan sonra beğenmeye başladım 2 aydn sonra da doğal meme halini aldılar. Şuan gerçeğinden ayırt etmem mümkün değil. Benim meme dokum yok denecek kadar azdı. Bence yoktu hatta 😂 tam benim fiziğime uygun oldular. Küçük olurlar mı acaba diye düşünüyordum hep ama tam benlik oldular 😍
1aydan sonra yan yatarak tv izlemeye uzanmaya başladım yavaş yavaş. Ama gece uyumaya cesaret edemiyordum. Gece yan yatarak uyumaya 2 aydan sonra başladım şuan yüzüstü bile uyandığım oluyor 😂 sol meme dokum sağdan daha esnekmiş zaten ikisinin arasında fark vardı, sol yarım cm kadar aşağıdaydı bu yüzden. Sağ tarafıma silikon biraz daha zor yerleşmiş biraz sinirler zedelenmiş şuan sağ tarafta hafif ağrılar olabiliyor. Bunu normal olarak görüyorum kesildi biçildi en nihayetinde 😀 ufak bi kesiğin iyileşmesi bile nd kadar zaman alıyor.
Şu an gayet iyiyi ve daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Sana da iyi şanslar merakla bekliyorum operasyon sonrası yorumlarını 😊
bu arada cc ler çok önemli değil kişiden kişiye de değişiyor zaten cc lerin sonucu. Önemli olan sütyen bedeni ☺️
arzucum benim 14 günlük resmim var bak istersen. 325 cc :)
Cem beye bırak gerisini düşünme derim.
heyecanla bekliyorum ameliyat fotolarını
Çok güzel olacak hiç şüphem yok.:)
merhaba kk hanimlari :)
hala dr. Arastirmalarina devam ediyorum...ama haziran'da operasyonu olacagim kesin izinimi ona gore ayarladim.
Ama gorusdugum doktorlar meme dokum olmadigi icin en fazla 300cc uygun goruyorlar( belki zorlasam 325 olabilir..
Lutfen 300 veya 325cc (veya alti) takan hanimlardan rica ediyorum bana yardimci olurmusunuz. Cok kucuk olacak diye korkuyorum. Hangi cup giyiyorsunuz operasyondan sonra? Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok memun olurum.
merhaba bende 22mayıs ta oldum ameliyatımı. burdan okuduklarıma göre çektiğim tüm acılar normal :) göğüste baskı, tek başına yataktan kalkamama, ilk 2 gün tuvalete bile tek başına gidememe, sanki patlıcaklarmış gibi bi his. hepsi geçiyomuş 2-3 aya. ben 1.70 boy 59 kiloydum. mentor marka damla kas üstü takıldı. sadece küçüklüğünden şikayetle gitmiştim ki tübüler meme (halk arasında keçi memesi) olduğumu öğrendim ve tabi tüm ameliyatın seyri değişti. doktoruma sadece doğal görünümlü ve vücut yapıma uygun büyüklükte bir şey istediğimi söyledim. çünkü tübüler meme ile normal meme büyütme ameliyatı çok farklıymış. benim ameliyatım 3 saat sürdü. doktorum ertesi gün yanıma geldiğinde sola 300cc sağa ise 390cc taktığını söyleyince çok şaşırdım :) dengeyi anca sağladık. göğüs ucunda toplaşan meme dokusunu küçük kesilerle genişleterek halletti çok şükür. herşey güzel bugün 6.günüm. ağrılarım azaldı. az da olsa yan yatabiliyorum. morluklarım azaldı. benim şuan tek çekincem bu kadar şiş sert ve füze gibi durmaları. korkuyorum hep böyle kalcaklar diyezamanla yumuşayıp protezler yerini buluyomuş ama şu zaman kavramından bir kere daha nefret ettim :) iyileşme sürecindeki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar