30 yaşımdan sonra örgün öğretim üniversite okudum. 2 yıl önlisans, (2. sınıftan başlamak üzere) dgs ile 3 yıl lisans.Allah nasip ederse Yüksek Lisansımı da yapacağım
Büyük bir başarı hikayesi gibi gözükse de çok zorluklarla geçmiş bir dönemdi. Kendi imkanlarımla hem okuyup, hem çalışmak zorundaydım. Dgs ile geçtiğim bölüm gerçekten hiçbir fikrimin olmadığı, zor bir bölümdü. Kaldı ki ilk laptopunu bununla güzel film izlenir diyerek büyük ekran alan birisi için koddu, yazılımdı gerçekten çokkk zorrr
neyse özet geçeyim baktım okul bitmeyecek bu böyle olmaz diyerek özel yazılım kursuna gittim.Oda yarım yamalak oldu. Birden fazla şeye bölünmek hem yordu, hem yıprattı
hem okul, hem kurs, hem iş... Her şeye yetişmeye çalışırken aslında hiç bir şeye tam anlamıyla yetişemiyorsunuz. Yetişemediğiniz gibi her şey eksik, yarım yamalak oluyor.
Evet okul bitmedi mi bitti.. Bu bölüm bana farklı kapılar, dünyalar açtı.. Şuan 35 yaşımdayım, stajyerim, hazır mezunum
Bundan sonrası için de A, B, C, D, E.... planlarım var tabiki..
Hiçbir şey yapmazsam yerimde sayarım, ama yaparsam hayat şartlarımı iyileştirebilirim diyerek bu yola girmiştim. Çünkü öncesinde 7 yıl süren bir evlilik sonrasında ayakta kalmak için yoğun çalışma hayatı derken
Ama şunu da söylemeliyim ki evet okumanın yaşı yoktur. Ama inanın bir o kadar da önemli.. Bilmiyorum daha genç olsaydım o kadar zorluk çeker miydim