30 yasinda boşanip yeni bi hayat kurmak

takikgirl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
83
7
88
Merhaba kızlar. Ne zamandır düşündüğüm aklımdan çıkmayan bi durum var.Mutsuzum eskiden yaşanılan şeylerden dolayı eşimden soğudum. Aklımda sutekli ayrılık var.Yasim 30 olmak üzere sanki çok geç kaldım keske ilk anlaşmazlık çıktığında 23 24 yaşlarında boşansaydim diyorum. Artık boşansamda ne değişecek ki .Özünde iyi bi insanla sırf iyi diye evliliğe devam etmek artık beni tatmin etmiyor. Heyecan aşk tutku bunlar tüm evliliklerde biter mi? Boşanma fikri beni neden bu kadar korkutuyor bilmiyorum.

Konfor alanı diye bı durum var, alışık olduğun ortamdan çıkmak zor geliyor, adım atsan yük kalkacak aslında, mutlu değilsen bekleme, ayrıca 30 geç değil, neden geç olsun, asıl mutsuz bir gün daha beklersen evet geç olur.
Sanırım durumum tam olarak bu konfor alanını terkedememe

30 yaş geç değil, insanlar 35 yaşında ilk evliliklerini yapıyorlar artık. Ama boşanma sebepleriniz net değil. Sorunlarınızı çözmeye çalışın bence. Boşanırsaniz mükemmel bir evlilik yapacağınızın garantisi yok sonuçta.

30 yaş geç değil, insanlar 35 yaşında ilk evliliklerini yapıyorlar artık. Ama boşanma sebepleriniz net değil. Sorunlarınızı çözmeye çalışın bence. Boşanırsaniz mükemmel bir evlilik yapacağınızın garantisi yok sonuçta.
Aslında es ailesi içinde yaşanılan sıkıntılardan beni yordu.Bi kaos halindeyiz sürekli. Eşim ilk başlarda tam anlamıyla beni tutmasada şuan beni tutup savunuyor mesafe koy geç diyor ama yapı olarak birine mesafe koyup geçebilecek bi insanda değilim herkesle iyi olayım istiyorum tabi bu tek taraflı olmuyor.Ailesinden biriyle gerginken sürekli kafama takılıyor acaba neden böyle oldu ben hep samimiyetle yaklaştım neden görmediler beni yanlış tanıdılar diyorum.kendimede kızıyorum yani es ailesi beni iyi bilse ne bilmese ne ama neden kafama takiliyor

Aslında es ailesi içinde yaşanılan sıkıntılardan beni yordu.Bi kaos halindeyiz sürekli. Eşim ilk başlarda tam anlamıyla beni tutmasada şuan beni tutup savunuyor mesafe koy geç diyor ama yapı olarak birine mesafe koyup geçebilecek bi insanda değilim herkesle iyi olayım istiyorum tabi bu tek taraflı olmuyor.Ailesinden biriyle gerginken sürekli kafama takılıyor acaba neden böyle oldu ben hep samimiyetle yaklaştım neden görmediler beni yanlış tanıdılar diyorum.kendimede kızıyorum yani es ailesi beni iyi bilse ne bilmese ne ama neden kafama takiliyor
Eş ailelerinin çoğu böyle maalesef. Eğer kendi aranızda sorununuz yoksa bu yüzden boşanmak doğru değil bence. Ailesini önemsemeyi bırakın, daha az görüşün ve geçmişte olan biteni açmamaya çalısın. Belki çift terapiside alabilirsiniz.

Bi çift terapisi alsanız düzelmez mi ?

Sevmiyorum diyorsunuz ama konfor alanınızdan da çıkmak istemıyorsunux

Eş ailelerinin çoğu böyle maalesef. Eğer kendi aranızda sorununuz yoksa bu yüzden boşanmak doğru değil bence. Ailesini önemsemeyi bırakın, daha az görüşün ve geçmişte olan biteni açmamaya çalısın. Belki çift terapiside alabilirsiniz.
İstesem tamamen görüşmeyi bile keserim şuan bile on dakikalık mesafede ayda yılda bi gidiyorum. Beni üzen durum şu onların ve etrafındaki insanların beni uyumsuz geçimsiz biri gibi lanse etmeleri. Haketmedigim şekilde anılmak üzüyor beni .Çokta taviz verdim ama artık istesemde veremiyorum

Bi çift terapisi alsanız düzelmez mi ?

Sevmiyorum diyorsunuz ama konfor alanınızdan da çıkmak istemıyorsunux
Sevmemekten ziyade tahammülümü zorlayan yanları var mesela anında alevlenip sönmesi gibi.Ben duygusal biriyim belki biraz fazla ses yükselmesine bile tahammülüm yok

İstesem tamamen görüşmeyi bile keserim şuan bile on dakikalık mesafede ayda yılda bi gidiyorum. Beni üzen durum şu onların ve etrafındaki insanların beni uyumsuz geçimsiz biri gibi lanse etmeleri. Haketmedigim şekilde anılmak üzüyor beni .Çokta taviz verdim ama artık istesemde veremiyorum
Hiç üzülme boşver. Bende görüşmüyorum eşimin ailesiyle. Bin tane şey yaptılar bana ama sağda solda beni şikayet ediyorlar. Onlar beni kızları gibi görmüş ama ben onları sevememisim filan... Asla umrumda değiller. Sen eşinle iyiysen gerisine aldırma. Çocukta varmış üstelik, tek başına çocuk büyütmek kolaymı?

30 yaş geç değil. Bak ben 30 yaşındayım yeni evleniyorum. Hala genç bir kadınsın. Gerçekten boşanmak isteyip istemediğine emin ol sadece. Kurtarmaya değer bir evlilik ve aşk görüyor musun?
Size mutluluklar diliyorum 😍belkide sorun bu benim bu evlilikte mutlu olacağıma inancım kalmadı

Back
X