30 yaşına geldim evlenemiyorum

Gevezefyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
95
24
88
29
30 yaşına geldim mimarım fena da değilim sanırım ama evlenemiyorum çok üzgünüm. Evim çocuklarım olsun çok isterdim

yaşı sizden büyük insanlar görüyorum burada, ben 30 yaşımda evliliğin e'sini düşünmüyordum yazıyorlar. yeter ki mutlu eden birisi olsun, olmazsa yalnız da kalırım diyorlar. belki zihin yapısıyla ilgilidir bu durum. olmayan şeyler de hayrımıza olabilirler, bize öğrettikleri kalır. belki yalnızlığa düşmüş olabilirsiniz ama kalakaldım diye düşünmeyin bence.

Ay ben de 1ay oldu 31ime gireli birini sevdim başkasını istemedim o da olmadı kaldım ben de senin gibi cnm nasip diycez ne diycez ama sırf evlenmek için evlenme bu devirde bakarsın yine olur

30 yaş gencecik bir yaş, hele şimdiki zamanda. Herkesin hayatı ve nasibi farklı, herkes 20'li yaşlarda evlenecek diye de bi şey yok, toplumsal dayatmalar bunlar.
Kendiniz ve hayatınız hakkında kötü düşünmeyin, olumsuz konuşup olumsuzu çekmeyin. Evlilik istemek çok normal ama tek odak bu olmamalı.

Bu tarz konulara hep şunu yazıyorum. Evlilik bir mutluluk kaynağı değildir. Kimisi evlenmek , kimisi boşanmak ister. Bazı boşananlar yeniden evlenmek ister. Evi arabası olmayan ev araba ister. Çocuğu olmayan çocuk ister. İnsanlar genelde kendisinde olmayanı istiyor ve sahip olduklarını mutsuz hissettiği için göremiyor. Her şey olması gerektiği zamanda olacaktır. Akışa bırakın, acele etmeyin, sabırlı olmaya çalışın.
images - 2025-03-31T122634.494.webp

30 yaşında olup keşke şu an bekar olsaydım diyen kadınlar eminim vardır.Bence bekar hayatın tadını çıkarın sırf evlenmek için evlenirseniz sonra çok mutsuz olursunuz.

30 yaş gencecik bir yaş, hele şimdiki zamanda. Herkesin hayatı ve nasibi farklı, herkes 20'li yaşlarda evlenecek diye de bi şey yok, toplumsal dayatmalar bunlar.
Kendiniz ve hayatınız hakkında kötü düşünmeyin, olumsuz konuşup olumsuzu çekmeyin. Evlilik istemek çok normal ama tek odak bu olmamalı.
Çocuğum olmaz diye çok üzülüyorum. Çocukları çok severim artık içime bi sızı oturuyor çocuk görünce

Bu tarz konulara hep şunu yazıyorum. Evlilik bir mutluluk kaynağı değildir. Kimisi evlenmek , kimisi boşanmak ister. Bazı boşananlar yeniden evlenmek ister. Evi arabası olmayan ev araba ister. Çocuğu olmayan çocuk ister. İnsanlar genelde kendisinde olmayanı istiyor ve sahip olduklarını mutsuz hissettiği için göremiyor. Her şey olması gerektiği zamanda olacaktır. Akışa bırakın, acele etmeyin, sabırlı olmaya çalışın.
Eki Görüntüle 3568860
Çok tatlısınız teşekkür ederim

istanbul gibi bir şehirde 30 yaşına gelmiş mesleği olan bir kadının tanışacak ortamı olmama hali mümkün mü?
girin bir sosyal etkinlik grubuna. böyle bir yerlerde oturuyorlar yemek çay filan 2 insan tanır kafanız dağılır hem hem de bakarsınız güzel bir kısmet denk gelir.
evde kös kös oturarak kimle nasıl tanışacaksın o görücü işleri filan eskidenmiş.

Back
X