Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 2 yıl ve 3 yıllık ilişkim oldu ilki aileler anlaşamadı 2. De biz. Çok emek verdim ama olmadı. Şimdi de böyle kalakaldım. İnsanlarla tanışmakta çok zor. Size de hayırlı sabahlaruzun süreli ilişkileriniz oldu mu bugüne dek? neden bittiler?
iyi sabahlar![]()
Üzülmeyin her şeyin zamanı vardır. Eşe dosta niyetinizden bahsedin. Önyargılı olmayın, insanları tanımak için kendinize bir şans verin.30 yaşına geldim mimarım fena da değilim sanırım ama evlenemiyorum çok üzgünüm. Evim çocuklarım olsun çok isterdim
Allah aşkına EV-LEN-ME-YİN!!! Güzel bir şey değil.Sevgililik o kadar güzel bir şey ki.30 yaşına geldim mimarım fena da değilim sanırım ama evlenemiyorum çok üzgünüm. Evim çocuklarım olsun çok isterdim
Bahsetmez olur muyum. Ama artık görücü usulü de kalmadı insan tanıyacak ortam da yok.Üzülmeyin her şeyin zamanı vardır. Eşe dosta niyetinizden bahsedin. Önyargılı olmayın, insanları tanımak için kendinize bir şans verin.
Çocuğum olmaz diye çok üzülüyorum. Çocukları çok severim artık içime bi sızı oturuyor çocuk görünce30 yaş gencecik bir yaş, hele şimdiki zamanda. Herkesin hayatı ve nasibi farklı, herkes 20'li yaşlarda evlenecek diye de bi şey yok, toplumsal dayatmalar bunlar.
Kendiniz ve hayatınız hakkında kötü düşünmeyin, olumsuz konuşup olumsuzu çekmeyin. Evlilik istemek çok normal ama tek odak bu olmamalı.
Çok tatlısınız teşekkür ederimBu tarz konulara hep şunu yazıyorum. Evlilik bir mutluluk kaynağı değildir. Kimisi evlenmek , kimisi boşanmak ister. Bazı boşananlar yeniden evlenmek ister. Evi arabası olmayan ev araba ister. Çocuğu olmayan çocuk ister. İnsanlar genelde kendisinde olmayanı istiyor ve sahip olduklarını mutsuz hissettiği için göremiyor. Her şey olması gerektiği zamanda olacaktır. Akışa bırakın, acele etmeyin, sabırlı olmaya çalışın.
Eki Görüntüle 3568860
Çok teşekkür ederim umarımİnsan aile kurmak isteyebilir haklısın.
Mesleğini eline alarak en iyisini yapmışsın zaten. Umarım önüne saygılı,merhametli sana değer veren biri çıkar.
Doğru söylüyorsunuz30 yaşında olup keşke şu an bekar olsaydım diyen kadınlar eminim vardır.Bence bekar hayatın tadını çıkarın sırf evlenmek için evlenirseniz sonra çok mutsuz olursunuz.