- 24 Eylül 2011
- 1.818
- 500
- Konu Sahibi AngelHeart
- #46.581
bence yapacağın tek şey bunun gerçekten çok kötü bir tesadüf gibi göstermek.çok rahat bir şekilde davranıp sana bakmıyordum.teli karıştırıyordum.o sırada bir şey oldu.yanlışlıkla aradım olmalı.biliyorum imkansız duruyor var mi başka bir çaresi.
Kızlar şaka gibi bugün 3 ay önce syrıldığım sevgilimin whatsupp profiline bakarken arkadan msj geldi ona cvp verim derken yazdığım msj benimkine gitti hoş bişi yazmıodu ama adam nerden çıktı diycek halen bana bakıo beni takip edio diycek daha önce 2 kezde ayağına gidip yalvarıp 2 kerede salak gibi whatsupına bakarken arama tuşuna basıp aramış insanım daha kendimi ne kadar rezil edicem inanın bilmiorum belki bi umut 3 5 ay sora döner diye beklerken artık o ümidimde kalmadı iyice bulaşık bişi oldum sanırım ölmek istiorum bide 34 yaşında halen bunları hesap ediom ya 2 kat daha yok olmak istiorum nedir bendeki bu şansızlık ya .. Valla mutsuz 30 yaş üstü herkesi bi araya toplayalım herkes derdini anlatsın terapi olur ben çünkü tek mutsuz ve terkedilmiş kendimi sanıorum en azından yaşnız hissetmeyiz valla :)