- 17 Temmuz 2011
- 17.857
- 3.525
- Konu Sahibi AngelHeart
- #46.381
mesai bitti, eve gidiyorum, yarım saat sonra zor bir sorgu beni bekliyor, gerçekten çarpıntım tuttu,benim için dua et
Üzüldüm canım, inş.beklediğin gibi olmaz,stres yapma, tamam ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesai bitti, eve gidiyorum, yarım saat sonra zor bir sorgu beni bekliyor, gerçekten çarpıntım tuttu,benim için dua et
aslında otoriter de değildir, sadece havası bana söküyor diyeyim, bu hayatta ben ve babam dışında çemkirdiği kimse yoktur, benim de iş güç, enden işe işten eve
Evlenip görmediğim için zaten tepkili, bir de başına kedi çıkardım diye kiziyo. Evlen git de ne ararım ne sorarım diyo hala. Halbuki çocukları içerisindedoğru dürüst çalışan, eve katkıda bulunan da benim ama şu bi gerçek ki anneler evlat ayırt ediyolarNeden müsade ettin ki buna bu yaşa kadar...
Neyse ki işimiz gücümüz var, onu bulamayanlar da var
Üzüldüm canım. Dışarıdan öyle der ama gidersen de üzülür bence, anne sonuçta...Evlenip görmediğim için zaten tepkili, bir de başına kedi çıkardım diye kiziyo. Evlen git de ne ararım ne sorarım diyo hala. Halbuki çocukları içerisindedoğru dürüst çalışan, eve katkıda bulunan da benim ama şu bi gerçek ki anneler evlat ayırt ediyolar
Bu konuda ona da hak veriyorum. 34 yaşa geldim sonuçta ama napiymÜzüldüm canım. Dışarıdan öyle der ama gidersen de üzülür bence, anne sonuçta...
Bu konuda ona da hak veriyorum. 34 yaşa geldim sonuçta ama napiym
Amin. Cumlemize. Kizkardesime gitmiş çok üzgünüm galiba kedi kisirlastirilmis ddemiş.Hakkında hayırlısı canım, kısmet biraz da, sen de evlenmek istersin uygun biri olunca, ne yapabilirsin ki. Ben de 31'im. Hayırlısı olsun.
Amin. Cumlemize. Kizkardesime gitmiş çok üzgünüm galiba kedi kisirlastirilmis ddemiş.
Geldim. Evdeyim hoşgeldin bile demedi. Ben de akşam salonda kanepeye yattım amelyatlO da çok hassasmış ama kediye gösterdiği hassasiyetin yarısını da sana gösterse ya... Neyse döndüğünde sakinleşmiş olur belki biraz.
Buna yazdığım mesaj gitmemis yeni gördüm. Gorustugun biri vardı ama bi ara senin di miO da çok hassasmış ama kediye gösterdiği hassasiyetin yarısını da sana gösterse ya... Neyse döndüğünde sakinleşmiş olur belki biraz.
Geldim. Evdeyim hoşgeldin bile demedi. Ben de akşam salonda kanepeye yattım amelyatl
cepten yazarkenAmeliyat?
yarım çıkmış :) ameliyatlı hayvanla birlikte yatmadım, yanlışlıkla çarparım filan dikişleri zarar görmesin diye, kanepede de yatınca belim tutuldu filan, bel ağrısı ile eve gelince kedinin ameliyatıbiraz gölgede kaldı şansıma diyecektim, bel fıtığı var da bende, tutuldu mu fena tutuluyo, annem de bildiği için o konuda hassas, ben de biraz rol kestim mecburen yoksa tamamen kediye odaklanacaktı, belki de inanmayacaktı kısırlaştırma olmadığına,Ameliyat?
cepten yazarkenAmeliyat?
yarım çıkmış :) ameliyatlı hayvanla birlikte yatmadım, yanlışlıkla çarparım filan dikişleri zarar görmesin diye, kanepede de yatınca belim tutuldu filan, bel ağrısı ile eve gelince kedinin ameliyatıbiraz gölgede kaldı şansıma diyecektim, bel fıtığı var da bende, tutuldu mu fena tutuluyo, annem de bildiği için o konuda hassas, ben de biraz rol kestim mecburen yoksa tamamen kediye odaklanacaktı, belki de inanmayacaktı kısırlaştırma olmadığına,Ameliyat?
keşif, maliyet kontrol herbişey olabiliyor cnm işe göre değişiyor.İyi akşamlar. Keşfe falan mı çıkıyorsun ceren.
cepten yazarken
yarım çıkmış :) ameliyatlı hayvanla birlikte yatmadım, yanlışlıkla çarparım filan dikişleri zarar görmesin diye, kanepede de yatınca belim tutuldu filan, bel ağrısı ile eve gelince kedinin ameliyatıbiraz gölgede kaldı şansıma diyecektim, bel fıtığı var da bende, tutuldu mu fena tutuluyo, annem de bildiği için o konuda hassas, ben de biraz rol kestim mecburen yoksa tamamen kediye odaklanacaktı, belki de inanmayacaktı kısırlaştırma olmadığına,
gerçi belimin durumu cidden fena o akşamdan sonra, bakalım nolucak
keşif, maliyet kontrol herbişey olabiliyor cnm işe göre değişiyor.
Evet. Kedi bizim odada,benim yatakta yattı. Gizledim. Hakkimi helal etmem dedi çünküBayagı yarım çıkmış:) geçmiş olsun. Kedi senin yatağında mı yattı, o kısmı anlayamadım. Annenden ameliyatı gizlemişsin anladığım kadarıyla, neyse ne o rahatsız olsun ne sen.. .:)
Evet. Kedi bizim odada,benim yatakta yattı. Gizledim. Hakkimi helal etmem dedi çünkü
yok,gecve gelip ayak ucuma yatıyor çok fena ,bir hafta belim ağrıdı, bacağıma da vurdu ağrısı, bir de salonda gelen geçen oldukça uyku tutmadı filan. benim uykum biraz hafiftirKendi yattıgı yer yok mu, sen de kendi yatagında yatsaydın keşke, bel fıtığı kötüdür. Benim de sık sık belim tutuluyor nedense.
yok,gecve gelip ayak ucuma yatıyor çok fena ,bir hafta belim ağrıdı, bacağıma da vurdu ağrısı, bir de salonda gelen geçen oldukça uyku tutmadı filan. benim uykum biraz hafiftir