- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #46.061
Başka şehre gitme durumum var filo ondan korkuyorum , sahipsiz kalırım diye.Muhakkak!
Korkman için sebepler mi var?
Sahi nişan falan olmuş muydu?
Tabii zor ama inşallah çabuk alışırsın.Başka şehre gitme durumum var filo ondan korkuyorum , sahipsiz kalırım diye.
Orayi sevmem sıkılırim diye, olur da anlasamazsak bos yere duzenimi bozup gittigime pisman olurum diye vs vs vs
İşte o da muamma. Kadromuz yok pek. Nasıl yapacağız bilmiyorum. Kafamda bir sürü şey.Tabii zor ama inşallah çabuk alışırsın.
memurluk ne olacak? atama mı?
Belirsizliklerİşte o da muamma. Kadromuz yok pek. Nasıl yapacağız bilmiyorum. Kafamda bir sürü şey.daha ortada resmi bir sey yok tabi, bu işler cozulene kadar o topa girmeyi düşünmüyorum.
Sağol canım insallah. Yıldım valla ya, sevgililik iyi iyi.Belirsizlikler
Belirsizlikler...
İnsanı yoran bu işte...
Allah yardımcın olsun canım, her şey güzel olur inşallah...
Aaa! Haydi hayırlısı.Merhaba kızlar, bugün yengenin kan testi yaptırdığı sonuç belli oldu ve pozitif :)
Aaa! Haydi hayırlısı.Sağlıklı bir hamilelik , kolay bir doğumla kucağına alması nasip olsun inşallah.
Merhaba kızlar, bugün yengenin kan testi yaptırdığı sonuç belli oldu ve pozitif :)
İşte o da muamma. Kadromuz yok pek. Nasıl yapacağız bilmiyorum. Kafamda bir sürü şey.daha ortada resmi bir sey yok tabi, bu işler cozulene kadar o topa girmeyi düşünmüyorum.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)çook sevindim sevcan, inşallah güzel bir hamilelik geçirir, sağlıkla bebeğine kavuşur.
hamilelik çok güzel.
darısı isteyenlerin başına.
çook sevindim sevcan, inşallah güzel bir hamilelik geçirir, sağlıkla bebeğine kavuşur.
hamilelik çok güzel.
darısı isteyenlerin başına.
hayır canım.. Biraaz mide üşütmesi yaşadım. Her gün duş almak zor geliyor. :) O açıdan ara verdim. 15 gün sonra tekrar başlarım. şu an pek içimden gelmiyor
Ben kendi yerime bile okuyamıyorum ASLI
Hedefimi tutturamadım.
Hayatımda ilk kez hedef belirlemiştim.
üç beş tane de ben yedim.mısır cipsi
ben her şeyi bilirim kine
Olsun yine de okuyorsun, hakkını yemeAramızda üçün beşin lafı mı olur Benimki de patatesti, bak yine canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?