- 2 Ağustos 2013
- 4.089
- 3.852
- Konu Sahibi AngelHeart
- #46.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31 yaşındayım, yıllardır evet
hayır canım.. Biraaz mide üşütmesi yaşadım. Her gün duş almak zor geliyor. :) O açıdan ara verdim. 15 gün sonra tekrar başlarım. şu an pek içimden gelmiyorSavaşma seviş hoşgeldin. İyilik, senden? Zumbaya devam ediyor musun.
Zamanı geldi aslında kendi adıma ama kısmetin zamanı gelmedi demek ki
Hayırlı cumalargünaydın kızlar, hepinize mutlu güzel cumalar.
Tesekkur ederim herkese iyi dilekleri icin. Herkese iyi aksamlar bu arada :)
Buna kesinlikle inaniyorum. Gecen annemle bunu konusuyordum. Olsaydi da 25'imde felan evlenseydim, gercekten cok yanlis bir evlilik yapmis olacaktim. Son 2 senede hayatimda cok sey degisti ve cok agir seyler yasadim. Yasam bicimi olarakta bircok sey degisti hayatimda. Evli olsaydim bu degisimler evliligimde kesinlikle sorun olurdu. Simdi ise kesinlikle ama kesinlikle evlilikten tam olarak ne istedigimi biliyorum. Ancak bu saatten sonra evlenirsem tam kendimi bulmus sekilde evlenecegim ki 32 yasindayim. Allah'a inancim var, belli ki bir sebebi varmis diye dusunuyorum. Dogru zaman bu sebeple cok onemli. Su an sanki o insani buldum gibi. Gercek olamayacak kadar guzel sanki cok acayip. Hakediyoruz mutlu olmayi artik, artik olsun..
Kizlar sizde bu kinuda sorun yasiyormusunuz.arkadaslarimin cogu evli kalanida nisanli.
Ister istemez ortamlar bitiyo o eski gezmeler tozmalar olmuyo artik.bi bende boyle degil dimi
Nolur evet deyin:):):)
Ben kendi yerime bile okuyamıyorum ASLICipsimi yedim oturuyorum. Filo benim yerime de kitap okusana, minooooo
üç beş tane de ben yedim. mısır cipsiBen bir paket cips yedim akşam kedini mi hırslı gördün kendini mi
Kızlar ya ben evlenmekten çok korkuyorum.
Zaten bizler illa evlilik delisi değiliz. (Tamam tabii ki birisi olursa oyalamasın bizi evlenelim ama sevgisizlik insanı üzen)Kızlar ya ben evlenmekten çok korkuyorum.
Aslı, çok aşık olsa da insanlar evlilikten korkuyor. Çünkü bizim yaz insanlar özellikle artık evliliğin ne olduğunu (sorumluluklarını, zorluklarını) biliyor. Malum birisiyle sevgili olmak farklı evli olmak çok farklı.İnsan sevdiğiyle evlenmeyi iple çekmez mi, gerçekten eminse...
Günaydın kızçeler, hayırlı Cumalar.
günaydın kızlar, hepinize mutlu güzel cumalar.
Hayırlı , bereketli cumalar kızlar.Hayırlı cumalar
Az önce bu smile koyacaktım hoş olmadı
Mutlu sıcak bir gün olsun
Melek gibi insan aramıza hoş geldin. Ben seni bekar sanıyordum.bir anda konuya dalayım dedim sonra evlendiğim geldi aklıma
korkmaaa evlilik biraz şans işi.
benim kadar korknaı yoktur sanırım ama sonunda evlendim.
eğer doğru insan çıkarsa bahtına dünyanın en güzel şeyi.
YAŞZaten bizler illa evlilik delisi değiliz. (Tamam tabii ki birisi olursa oyalamasın bizi evlenelim ama sevgisizlik insanı üzen)
Aslı, çok aşık olsa da insanlar evlilikten korkuyor. Çünkü bizim yaz insanlar özellikle artık evliliğin ne olduğunu (sorumluluklarını, zorluklarını) biliyor. Malum birisiyle sevgili olmak farklı evli olmak çok farklı.
bir anda konuya dalayım dedim sonra evlendiğim geldi aklıma
korkmaaa evlilik biraz şans işi.
benim kadar korknaı yoktur sanırım ama sonunda evlendim.
eğer doğru insan çıkarsa bahtına dünyanın en güzel şeyi.
Zaten bizler illa evlilik delisi değiliz. (Tamam tabii ki birisi olursa oyalamasın bizi evlenelim ama sevgisizlik insanı üzen)
Aslı, çok aşık olsa da insanlar evlilikten korkuyor. Çünkü bizim yaz insanlar özellikle artık evliliğin ne olduğunu (sorumluluklarını, zorluklarını) biliyor. Malum birisiyle sevgili olmak farklı evli olmak çok farklı.
Aynen öyle yaa, 19 -20 yaşın kavak yelleri toz pembe gözlükleri yok ki gözümüzü karartıp hemen evlenelim. Mantık devreye giriyor bir zaman sonra. Ben biraz çabuk gectim o evreye.
filozofummm hoş buldummmmMelek gibi insan aramıza hoş geldin. Ben seni bekar sanıyordum.
çok normal canımTeşekkür ederim. Yalnızken hiç takmiyordum ama şu an hayatımda biri var gittikçe ciddileşiyor. Bir korku bastırdı.
Yani insan tereddütsüz evlenebilir mi yoksa benim korkmam normal mi?
Evet canım tabiki değiliz, sevgisizlik hic hoş değil
Demek ki yanılmış sayılmam.filozofummm hoş buldummmm
bekardım 4 ay öncesine kadar :)