- 9 Eylül 2014
- 384
- 305
- 303
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.841
iyi olmana sevindim.
Aaa! Şimdi fark ediyorum.Sağ ol canım :)
Aaa! Şimdi fark ediyorum.
Ben ayak parmağın sanıyordum ya.
canım kıyamam yaYok canım sağ elimin parmağı kırıldı :) 45 gün atel'de kaldı, atel de çıkınca fizik tedavi baya bir uğraştım :)
canım kıyamam yageçmiş olsun tekrardan.
Sandalyeden düştüm diyince ben de ayak parmağı olarak düşünmüştüm nedense:)Aaa! Şimdi fark ediyorum.
Ben ayak parmağın sanıyordum ya.
aslıSandalyeden düştüm diyince ben de ayak parmağı olarak düşünmüştüm nedense:)
merhaba aslı, çıkmak üzere yakaladın. haydi hoşça kal. mutlu akşamlar dilerim.Merhaba filo, seni gitmiştir diye düşünmüştüm:)
ahah en yakın kız arkadaşıma sevgilisi evlenme teklif edicek. çocuk da yakın arkadaşım yardım istedi. tüm arkadaşlarımız ortak kmseden fikir alamıyorum süprizi kaçmasın diye :)
ya işte sürpriz olmalı da kız fazla cin :)Anladım canım. Evlilik teklifi sürpriz olmalı ama çok da kasmaya gerek yok bence. Önemli olan niyet
ya işte sürpriz olmalı da kız fazla cin :)
iin komik yanı en yakın arkadaşım ne ister bilmiyorum :)
ahah aslında mesele kimin teklif ettiği. sevdiğim adam hadi gel evelenek desin yeterKız anlasa bile bozuntuya vermez bence, ben olsam öyle yapardım yaniben kendim bile ne istediğimi bilmiyorum, en yakın arkadaşım şöyle dursun
ahah aslında mesele kimin teklif ettiği. sevdiğim adam hadi gel evelenek desin yeter
ben esprili bişi isterim sanırsam :)Öyle tabi, niyetini kibar ve hoş bir şekilde açıklasa yeterli, abartılı organizasyon ya da pahalı hediye aramam
ben esprili bişi isterim sanırsam :)
Teşekkür ederim hosbuldumGünaydın gkezgi. Hoş geldin aramıza.
Sandalyeden düştüm diyince ben de ayak parmağı olarak düşünmüştüm nedense:)
Kız anlasa bile bozuntuya vermez bence, ben olsam öyle yapardım yaniben kendim bile ne istediğimi bilmiyorum, en yakın arkadaşım şöyle dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?