- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.421
ay sağ ol ya, Allah senden razı olsun.Bayağı olmuştu ben gideli, bugün gittim. Sağolasın sen de.
Ben koşarım Aslı, koşmuşumdur da... :)İşte diyorum ya çok uçuk şeyler değil kastettiğim, uçmaya gerek yok, koşsak o da kafiydi:)
cems hoş geldin. adettendir kendinden bahseder misin?30 yaş die arattım burası çıktıaralıkta 30 olucam da bi slm vereyim dedim
üzerinde konuştuğumuz şarkıyı mı diyorsun?@minerva1988 son eklediğim şarkıyı dinle ve yorum yap lütfen, acıklı şarkılar seni pek sarmaz sanki ama:))
ay sağ ol ya, Allah senden razı olsun.
Ben koşarım Aslı, koşmuşumdur da... :)
cems hoş geldin. adettendir kendinden bahseder misin?
çalışıyor musun?
okuyor musun?
bekarım derken aynı zamanda yalnız mısın da?
nerede yaşar
ne yer ne içersin))
tamam abarttım
İyi akşamlar filo:)bu gemi kalkar kızlar...
hepinize iyi akşamlar (burada olanlar ve gelecek olanlar)
Evet onu dedim:)üzerinde konuştuğumuz şarkıyı mı diyorsun?
yani ezik öğretmenler olrak öle aradaPP
gezmeye vakit her zaman yaratılır ya :)
Gene koşarsın inşallah , hem de sevdiğinle... en kısa zamanda inşallah.Çocukken koşardım, şimdi özgürce , yaşına bakmadan yemyeşil kırlarda koşabilmek, hele ki el ele sevdiğinle, ne güzel olurdu..:)
aramıza hoş geldin.İzmirde yaşıyorum kızlar çalışıyorum kasiyer olarak şok markette. Bekarım ve artık yalnızımda yeni ayrıldım da birazda depresyondayım :)
ben de onu diyecektim. olgun yorumların var. ben de dış ticaret şirketinde çalışıyorum. tatlı sevmem. çikolata sevmem. falan filan inter milanYes Feylezofum. Tam üzerine bastın. Olgunluğumun yorumlarıma yansımasına sevindim
Özel sektörde dış ticaretle meşgulum. Her şeyi yemeye meğilim vardır. Tuzlu yersem, peşinden tatlı, tatlı yersem bastırmak için tuzlu çeker canım. Lakin şu sıralar, şeker, un ve türevlerinden uzak duruyorum.
Sen de ne var ne yok?
Günaydın cems.Günaydın hanımlar :) ben hazırlanıp işe gidicem
ben de onu diyecektim. olgun yorumların var. ben de dış ticaret şirketinde çalışıyorum. tatlı sevmem. çikolata sevmem. falan filan inter milan
bekarım yalnızım. aşık olmak isterim. tabii karşılıklı ve hayırlı...
Yabancı dilim yok ya.Aaa demek aynı alandayız. Dillere ilgin var mı?
İnşallah tez zamanda gönlüne göre versin Rabbim. Hem gönlüne hem gözüne hitap etsin enişte
Çikolata sevmeyen kadın da varmış demek
Bir de okuma topiğiniz varmış galiba. Oraya da bir göz atayım şimdi.
cems Günaydın. Öğle oldu gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?