- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.321
Bizden kopma Minerva, özleriz seni.kuzumm misafirlerim var kk dan koptum :) nasılsın
6 - 7 saat uyuyorum.Kaç saat uyuyorsun ki. Bazen de ben yorgunluktan uyuyamıyorum. Genelde stres , kafayı meşgul eden şeyler de uykuyu ve kalitesini etkiliyor.
Melisa içiyorum. Gerçi onu da düzenli içmiyorum.iyi teyzesi, yerinde rahat sanırımhaftaya renkli ultrasonu var bakalım, güzel bir poz verecek mi bize
uyku için rahatlatıcı bitki çayları içsen, belki fayda eder
uykusuzluk kötü
memlektten gelmişlerdi gittiler :)İyiyim mino. Sen nasılsın. Özledim:) Arkadaşların mı var, kim geldi yine:))
Hayırlı cumalar prenses.. uzun zaman olmuş girmeyeli .. nasılsınız kızlar..."...ve göğsüne saplanan acının ağlamakla değil, duayla geçeceğini anlarsın..."
HAYIRLI CUMALAR...
başka alemlerdeyim petucum :))
iyiyiz ceren, çalışıyoruz. aynı devam... sen nasılsın?Hayırlı cumalar prenses.. uzun zaman olmuş girmeyeli .. nasılsınız kızlar...
başka alemlerdeyim petucum :))
Hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın.Hayırlı cumalar prenses.. uzun zaman olmuş girmeyeli .. nasılsınız kızlar...
Hayırlı cumalar filo."...ve göğsüne saplanan acının ağlamakla değil, duayla geçeceğini anlarsın..."
HAYIRLI CUMALAR...
Bizden kopma Minerva, özleriz seni.
6 - 7 saat uyuyorum.
Aslında adam gibi zamanında yatıp 8 saat uyumam lazım.
Melisa içiyorum. Gerçi onu da düzenli içmiyorum.
hiç bişi yok :) galiba artık umudum kalmadı uzaklatım :))Var mı aşk aleminde bir şeyler
Hiç beklemediğin anda gelişebilir, senden umutluyuz:)hiç bişi yok :) galiba artık umudum kalmadı uzaklatım :))
Merhaba hoşgeldin nasılsın , ne var ne yok.Herkese iyi akşamlar. Tabi cuma akşamı burda olan varsa
çok tatlı çok doğal bi adam :)) modada gördüm gittim tanıştım :)
Aslı bir de vakitli uyumak önemli.Çok da az uyumuyormuşsun ama 8 saat ideal tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?