- 29 Ağustos 2015
- 206
- 257
- 23
- Konu Sahibi AngelHeart
- #45.081
aynen bu videonun ilk cümlesindeki gibiyim
Kaç gündür görüyordum bu videoyu şimdi izleyebildim, teşekkür ederim Prenses
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bu videonun ilk cümlesindeki gibiyim
"Balayında yurt dışına gitmek düğün yorgunluğu üstüne zor gelir" der benim bir arkadaşım
Balayında yurtdışına kültür turizmi için değil de lüks turizm için gidilirse sorun olmaz bence. Paris ya da miami gayet hoş, romantik olur mesela.
Ben de şimdi izledim:)Kaç gündür görüyordum bu videoyu şimdi izleyebildim, teşekkür ederim Prenses
Gidersin inş, sen önce öbür işi hallet de:))Benim de hep hayalimdir. Bali'ye gitmek:) gidecek Ada'mı bulsam kimseyi dinlemem de bakma sen :))) kulp takıyorum kendimi avutmaya
Ahahaaha aynen canım yaGidersin inş, sen önce öbür işi hallet de:))
ne diyorsun alev alev kızıl kıyametHer yeri kasıp kavurursun:))
bence o arkadaşının tezi"Balayında yurt dışına gitmek düğün yorgunluğu üstüne zor gelir" der benim bir arkadaşım
evlendikten bir sene sonra git bali'yeBenim de hep hayalimdir. Bali'ye gitmek:) gidecek Ada'mı bulsam kimseyi dinlemem de bakma sen :))) kulp takıyorum kendimi avutmaya
bence o arkadaşının tezi
zaten balayında gezip duruyorsun
KOŞTURMACASIZ MIArkadaşımın tezi şu: düğün ve düğün öncesi hazırlık süreci çok yoğun çok yorucu çok yıpratıcı bir dönem. Bunun üstüne tek istediğim balayında dedikodusuz koşturmacasız birkaç gün geçirmek demişti.
Herşey bir yana maddi olarak da külfet yurtdışında balayı (herşeylerini kendi ve eşi karşılamışlardı).. O da kendini böyle avuttu sanırım o dönem
Bilmiyorum hiç balayına gitmedim yorum yapamicimKOŞTURMACASIZ MI
Sen adamı kovaladıysan bilemeyiz orasını tabi:))KOŞTURMACASIZ MI
valla kim kimi yakalarsaSen adamı kovaladıysan bilemeyiz orasını tabi:))
valla kim kimi yakalarsa
sen yazın soylersın tarkandan sarkılarBize de tarkanın şımarık şarkısını dinlemek düşer bu saatten sonra:))
Arkadaşımın tezi şu: düğün ve düğün öncesi hazırlık süreci çok yoğun çok yorucu çok yıpratıcı bir dönem. Bunun üstüne tek istediğim balayında dedikodusuz koşturmacasız birkaç gün geçirmek demişti.
Herşey bir yana maddi olarak da külfet yurtdışında balayı (herşeylerini kendi ve eşi karşılamışlardı).. O da kendini böyle avuttu sanırım o dönem
Umarım:))sen yazın soylersın tarkandan sarkılar
İnşallah gönlünce olsunUmarım:))