- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #45.041
hiç o tarzda diilim :)) gayet spor takılıyorum. topuklu okula giymek yürek ister
Ben de pek klasik sevmem ama eli mahkum:)tam serbest diil ama geçen yıl çok esnekti başörtüsü serbestliği geldi. sendikam olmadığı için biraz kasıyorum. spor ayakkabı ve kot giymiyorum. ya çok klasik takılanlarda var ama benim ruhuma aykırı :)
bu öğretmenler çok ilginçay kaldıramam beyza birde yakışmaz bana ya kendimi kötü hisseidyorum ilk atandığım yıl müdür takıktı kumaş pantolandan nefret ettim resmen
canım okulda çok hareketliyim sürekli koşturmaca ve rahat olmak öneml sonuçta iş yapıyoruz ben günde 100 kere dolaşıyorum. evrak ver evrak al öğrenciyi bul. etkinlik yapBen de pek klasik sevmem ama eli mahkum:)
nerden bileyim bütün büyükbaşlar orada oluncaO kadar kasmaya da gerek yok, öğretmenlerden çok çok nadirdir beyzanın dediği gibi giyinen. O da resmi günlerde belki.
tayt diil tam olaak pantolan ama tam oturan :)nerden bileyim bütün büyükbaşlar orada olunca
nerden bileyim tayt giyeceğini
aa bizde yok hiç.bu öğretmenler çok ilginç
öğrenciyken hep merak ediyordum bu öğretmenler odasında neler oluyor diye
ar gör olduktan sonra sınav gorevi almaya başladım
öğretmenler odasına girdim amannn Allahım
öğretmenler odasında her yerde Avon kataloğu
çocukken çok merak ediyordumaa bizde yok hiç.
ilginç diiliz gayet normal insanız
işte küçük bişilermiş öğretmenler deçocukken çok merak ediyordum
kafamda ne kadar büyütmüşsem artık
estafurullahişte küçük bişilermiş öğretmenler de
sende ezdin beniişte küçük bişilermiş öğretmenler de
İyiyim canım sağ ol.ellerinden öper prenses, bende iyiyim. sen nasılsın?
tatilde neler yaptınız? kimsecikler yazmamış pek buraya
Bu akşam gene okudum. Gene geç yattım. Uyku diye öleceğim resmen.Prenses akşam kitap okuma. Biraz :)
yok ben senin kadar değilim. hele son zamanlarda.Daha önce konuşulmuştu burada evet, senin gözünden kolay kolay kaçmazdı ama...:)
çocukluk işte Beyza, çocukken bir şeyleri farklı algılıyoruz. Öğretmenlerimizi insanüstü varlıklar gibi görebiliyorduk.çocukken çok merak ediyordum
kafamda ne kadar büyütmüşsem artık
Parfüm kokusuna katılıyorum sana Aslii.Çok ağır koku almıyorum ama çok hafif de almıyorum. Yok ya masumca istiyorum parfüm.
Ben parfüm konusunda rahatım ya, yani hep aynı parfümü kullanayım gibi bir şeyim yok.Geçen ay parfümeri de bir çok parfüm denedim. Kadınsı kokular ne kadar ağır. Kendim hoşlanmadım. Bir sürü koku sıktı. Ben illa eski kullandığım parfümü istedim. Üretimden kalkmış. Aynı renkte başka parfüm geliştirmişler.
Senelerdir kullandığım parfümü bulamadım. Üzüldüm baya. Parfümü değiştirdim. Yalnız yine içerik olarak aynı çiçek kokusu :) parfümeri da kadın bana sinir oldu.
Kendi beğendiği kokuları koluma sıkıp duruyor. Aynı koku bak buda çiçek diyor. Beğenemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?