- 29 Ağustos 2015
- 206
- 257
- 23
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #44.721
bazı arkadaşlarım ikinci evliliklerini yaptı, yazmışsın ya aklıma geçen gün okuduğum şu cümle geldi.
"Bu gidişle gelin ayakkabımın altına arkadaşlarımın çocuklarının ismini yazacağım."
Galiba biz de öyle...
Şu anda bile evlensek ayakkabımın altına yazabileceğim arkadaş kızı var; 13 yaşında falan (lise arkadaşımın kızı)Ahahhaaaa olur mu dersin oyle birsey
Olmasin ya :)) hayirlisiyla evlenelim insallah gonlumuze gore eşimiz olsun bizim de..
Bir komsumuz var, bugun bana ortada hic evlilik lafi yokken "kizim sen büyü, bahtın büyüsün" dedibozuldum valla.. sanki teyzeye gittim evlenemiyom diye aglandim da teselli ediyor beni Allahim yaa
Şu anda bile evlensek ayakkabımın altına yazabileceğim arkadaş kızı var; 13 yaşında falan (lise arkadaşımın kızı)
boş ver teyzeyi, boş konuşan çok!
ne zaman evleniyorsun?
niye evlenmiyorsun?
delirdiğim sorular...
amin!Masallah valla Allah bagislasin..
Sanki KISMET deyince kurtulabiliyor musun ki?Kusura bakma filo, kapi caldi muhabbet yarim kaldi :)
En sinir oldugum cumlelerde top 3:
1) ayy sen de kimseyi begenmiyorsun
2) sen kaç yaşındaydın?
3) evlen de senin de muruvvetini görelim
Ben de cevap tek tip: KISMETT
Sanki KISMET deyince kurtulabiliyor musun ki?
Kısmet deme insan kısmetini kendisi yapar bilmem ne...
Sen ne öğretmeniydin canım?
Kusura bakma filo, kapi caldi muhabbet yarim kaldi :)
En sinir oldugum cumlelerde top 3:
1) ayy sen de kimseyi begenmiyorsun
2) sen kaç yaşındaydın?
3) evlen de senin de muruvvetini görelim
Ben de cevap tek tip: KISMETT
Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı cumalar dilerim.
Kizlar geziyor musunuz nerdesiniz??
Size de tatil, siz de gezin:))Iyi canim gez bakalim
Evet aslicim bize de tatil :) ama gezmeler bitti evdeyim artik ben
doğum günün kutlu olsun. allah gönlüne göre verisn inş.Kızlar 1 hafta sonra doğum günüm 31 yaşıma giricem sırf o gün işte olmayayım kaç yaşına girdin sorularına maruz kalmayayım doğum günü kutlamayayım diye izin aldım.Bilmiyorum sizlerde yaş konusunu kafanıza takıyor musunuz ? Bu sene fazla takmiyorum ama geçen yıl 30 yaşıma gireceğim zaman çok kötü olmuştumçok aglamistim yaş 30 ve bekarim diye ama bu sene canım çok acımıyor sadece insanların lafları üzüyor beni dost bildiğim insanlar yüzüme karşı neler söylüyor annem bile , hele hele bayram geliyor ne laflar duyucam ne imalı bakışlar görücem. Bazen diyorum ki ALLAH kaderime belki de evliliği yazmadı belki ömrümün sonuna kadar evlenemiycem peki ben ölünceye kadar bu lafları dinlemek zorunda mıyım ? Bekar olmak zor hele hele yaşın biraz ilerlediyse
Sağol canım :)doğum günün kutlu olsun. allah gönlüne göre verisn inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?