- 10 Eylül 2015
- 30
- 6
- 1
- Konu Sahibi AngelHeart
- #44.681
Günaydın kızlar bende sohbetinize dahil olmaya geldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldiniz. adettendir kendinizden bahseder misiniz?Günaydın kızlar bende sohbetinize dahil olmaya geldim
Hoş buldum bu başlık uygun gibi geldi bende aranıza geldim bahsederim tabi ki 24 yaşındayım bekarim öğrenciyim bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorumhoş geldiniz. adettendir kendinizden bahseder misiniz?
hoş geldin. keyifli paylaşımlar dilerim.Hoş buldum bu başlık uygun gibi geldi bende aranıza geldim bahsederim tabi ki 24 yaşındayım bekarim öğrenciyim bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum
Hoş buldum teşekkür ederimhoş geldin. keyifli paylaşımlar dilerim.
senden 9 yaş büyüğümSizde kendinizi tanıtır mısınız?
Memnun oldumsenden 9 yaş büyüğüm
Özel sektörde çalışıyorum. muhasebe , finans
Yarın iş var.
Kızlar hayatınızda biri varsa ve sürdürebilmek için bazı fedakarlıklar yapmanız gerekiyorsa ama aynı zamanda buna degeceginden yani kaderinizin o kişi olduğundan emin değilseniz ne yapardınız?
Yarın iş var.
Kızlar hayatınızda biri varsa ve sürdürebilmek için bazı fedakarlıklar yapmanız gerekiyorsa ama aynı zamanda buna degeceginden yani kaderinizin o kişi olduğundan emin değilseniz ne yapardınız?
Mavili nasılsın
Kader de olmasa yanında olmazdı. Öğrenmen gerekenleri öğrenmeden hayatındaki kişi hayatından gitmeyecek. Kısaca hiç bir şey yaşamadan bilemezsin. Biz de bilemeyiz :)
Fedakarlık olarak ... Misal; Onun için başka bir işe girmek kendi hayatını ve onun hayatına kolaylaştırmak adına bir adım atmaksa. Bu olay bile sonradan pişmanlık yaratabilir belki de yaşatmaz .. İnan bu senin hayrına olmasa olay gerçekleşmez.
Tereddüt mutlaka olacak çünkü hayatında çok şey oldu. Adımları dikkatli atıyorsun. Yaradan'a sığın o sana doğru yolu gösrerir.
Kaderimizin kim olduğunu evlenene kadar bilemeyiz bence... Fedakarlık da kendinden çok ödün vermeden ve karşılıklı olarak yapılmalı bence, yani karşı tarafın hiçbir çabası yoksa, sürekli tek taraflı ödün vermek seni yıpratmaktan başka işe yaramaz...
Mavilim haklı, sen de bilemezsin biz de bilemeyiz.Kader de olmasa yanında olmazdı. Öğrenmen gerekenleri öğrenmeden hayatındaki kişi hayatından gitmeyecek. Kısaca hiç bir şey yaşamadan bilemezsin. Biz de bilemeyiz :)
Fedakarlık olarak ... Misal; Onun için başka bir işe girmek kendi hayatını ve onun hayatına kolaylaştırmak adına bir adım atmaksa. Bu olay bile sonradan pişmanlık yaratabilir belki de yaşatmaz .. İnan bu senin hayrına olmasa olay gerçekleşmez.
Tereddüt mutlaka olacak çünkü hayatında çok şey oldu. Adımları dikkatli atıyorsun. Yaradan'a sığın o sana doğru yolu gösrerir.
Sağol filocum, gerek kalmadı zaten.Mavilim haklı, sen de bilemezsin biz de bilemeyiz.
Denemeden bilemezsin.
Denemezsen hep aklında "acaba?" kalabilir.
iyi canım, çalışıyorum.Merhaba kızlar, nasılsınız?
iyi canım, çalışıyorum.
pazartesi işte, uykum var.