- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
- Konu Sahibi AngelHeart
- #44.701
Olmayacak gibi mavilim karar vermeme gerek kalmadı her şeyin hayırlısı
Ne oldu NeverOne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmayacak gibi mavilim karar vermeme gerek kalmadı her şeyin hayırlısı
Ne oldu NeverOne
Akışına bırakınca kendini belli ediyor zaten...Olmayacak gibi mavilim karar vermeme gerek kalmadı her şeyin hayırlısı
böyle giderse bu sayfa yılbaşına kadar 5000 olmaz.Kimse yazmamış bugün filo dışında
iyi şükür, çalışıyoruz.Hanimlarr nasil gidiyor hayat?
iyi şükür, çalışıyoruz.
sen nasılsın?
sen çalışıyor muydun?
Hoş geldiniz de kendinizden bahsetseniz biraz.Kizlar merhabaa, bende geldim araniza
unutmuşum kusura bakma.Evet filo, ogretmenim ben :)
Akışına bırakınca kendini belli ediyor zaten...
Yüreğinin sesini dinleyince sana doğru olanı söylüyor...
Kimse yazmamış bugün filo dışında
işde bu şekilde yuvarlanıp duruyoruz biraz da böyle yemeği çok yedim azıcık dans edeyimHanimlarr nasil gidiyor hayat?
Kizlar merhabaa, bende geldim araniza
Evet filo, ogretmenim ben :)
Hoş geldiniz de kendinizden bahsetseniz biraz.
unutmuşum kusura bakma.
selam bebekKimse yazmamış bugün filo dışında
İyi şükür senden ne haber?
Selam fıstık nehaber
Dinlemesini bilirsek geliyor. Emin ol.Ah ah sinyaller doğru gelse hep
...
Dinlemesini bilirsek geliyor. Emin ol.
Ama önce ruhumuzu biraz temizlemek lazım, bir de etrafta o kadar ses oluyor ki yüreğimizinkini duyamıyoruz.
(sen de biliyorsun bunları )
Lily, KK ya gelince buraya da gel.Tuğçe canım bebisin hayırlı uğurlu olsun gule gule sağlıkla büyüt inşallah
Hoş geldiniz de kendinizden bahsetseniz biraz.
unutmuşum kusura bakma.
bazı arkadaşlarım ikinci evliliklerini yaptı, yazmışsın ya aklıma geçen gün okuduğum şu cümle geldi.Iyi geceler hepinize.. topiğin ilk 260 sayfasini okudum, topik sahibinin darısı başımıza.. ben de 35 yaşındayım ailemle yaşıyorum bir işim var çalışıyorum ama bazen çok üzülüp sıkılıyorum.. hep doğru insanı bekledim, beklerken ne ara yaş 35 oldu, herkes evlendi gitti benden buyukler, benden kucukler.. hatta bazı arkadaslarim 2. Evliligini yapti.. kesinlikle kimsenin kismetini kaderini kiskanmiyorum ama benim niye karsima iyi niyetli bir insan cikmiyo.. çok karamsar ve mutsuz bir anımdayım sanirim. Bu topiktekilerin pozitif enerjisine özenip geldim aslinda.. ben de sakin ve iyimser olmak istiyorum.
Bu topiktekilerin pozitifliginin sirrini ogrenebilirsem benim de hayatimda olumlu ilerlemeler olur insallah :) sık sık yazmaya calisicam. Simdilik hoscakalin..