- 2 Ağustos 2013
- 4.103
- 3.874
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #44.521
günaydın kızlar, nerelerdesiniz ???
teşekkür ederim petunya bebek nasıl sen nasılsın... şarkı da güzelmiş mavilim:)bana ellerini ver hayat seni sevince güzel...
iyiyiz ceren, sen nasılsın görüşmeyeli
teşekkür ederim canım bu aralar görevler çıkıyor seri yazamyorum kusura bakmayın özlüyorum hepiniziGeçmiş olsun canım.
İyiyiz Cerenciğim, ya sen?
Günaydın canım, nasılsın?
teşekkür ederim petunya bebek nasıl sen nasılsın... şarkı da güzelmiş mavilim:)
günaydın petunya.. yolunda mı herşey aşermek çok zevkli olmayabilir boşver bebek sağlıklı olsun size kavuştursun Rabbimgünaydın kızlar, nerelerdesiniz ???
günaydın petunya.. yolunda mı herşey aşermek çok zevkli olmayabilir boşver bebek sağlıklı olsun size kavuştursun Rabbim
Merhaba canım. İkili tarama testin nasıl çıktı? İyidir umarım.günaydın kızlar, nerelerdesiniz ???
Merhaba canım. İkili tarama testin nasıl çıktı? İyidir umarım.
Petunyacığım bol bol uyu. Bebek doğunca en çok uykuyu özliyceksin.
iyiyim sevcan, sen ? arada halsizleşiyorum neyse ki işler yoğun değil, tatil modundalar hala
tünaydın maslow
aaa sen de burdasın. Kalp kalbe karşıymış derimgüzel paylaşımlarımız oldu sizlerle. Cidden özledim. Az önce de yürüyüşteydim arkadaşlar. Şehitlerimiz için yürüdük.
hEMEN BAKAYIM.Poğaçalar Yemek Yarışması Oylaması Başladı.Oy vermek her kk üyesinin görevidirTeşekkür ederiz....
Oylamaya Katılmak için Linki Tıklayın=>Poğaçalar
Petunya, ben de dereotlu poğaçayı severim.hepsinin görüntüsü muazzam, şimdiden başarılar
yalnız dereotlu poğaça en sevdiğimm
Sağlıklıdır canım Allah'ın izni ile. Dediğin gibi sağlıklı olsun da önemli olan o. Dinlen tabi bol bol.sonucunu daha alamadım melek, sağlıklıdır inşallah bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?