- 2 Ağustos 2013
- 4.103
- 3.874
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
- #44.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok seviyorum bu şarkıyı
seni de şarkının içine aldım... Artık sizin 3 kişiye ait...
Günaydın canım benim :)) Böyle güzel bir mesajdan sonra günün güzel geçeceginden hic süphem yok:)) Çok mutlu çok keyifli birgün olsun hepimiz için inşGünaydın fıstıklar, nasılsınız? Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.
Günaydın canım benim :)) Böyle güzel bir mesajdan sonra günün güzel geçeceginden hic süphem yok:)) Çok mutlu çok keyifli birgün olsun hepimiz için inş:))
Hoşgeldin uzun süredir yoktun sitede, nasılsın. Bende de bir değişiklik yok.Çoook uzun aradan sonra herkese selamlar. Grubun eski müdavimlerinden halen otuzyaş üzri bekar bir hatun olarak içimden geldi
Hoşgeldin uzun süredir yoktun sitede, nasılsın. Bende de bir değişiklik yok.
Ben de sana ayrıca selam yazıcaktım şimdi. Bi değişiklik yok. Buralar baya değişmiş ama eskilerden bir sen kaldın sanırım. Şimdi de ben geri döndüm nostalji yaptık.
hoşbuldum. günaydın. özlemişim sizlerle sohbetiTeşekkürler hoşgeldin.
Yok belli kemikleşmiş bir grubumuz duruyor hala![]()
Çoook uzun aradan sonra herkese selamlar. Grubun eski müdavimlerinden halen otuzyaş üzri bekar bir hatun olarak içimden geldi
merhaba,ne güzel sen de buradasın,çok şükür iyiyim. bir yaramazlık yok. sen nasılsın?hoş geldin Maslow; görüşmeyeli nasılsın..
günaydın kızlar