- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
- #44.541
Tünaydın canım. Kendi adıma iyiyim sağol sen nasılsın?Günaydın kızlar nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tünaydın canım. Kendi adıma iyiyim sağol sen nasılsın?Günaydın kızlar nasılsınız
Teşekkür ederim canım ben de iyiyim çok şükür.. bugün de kimseler gelmemiş buralara sanki...Tünaydın canım. Kendi adıma iyiyim sağol sen nasılsın?
Şimdiden hayırlı cumalar kızlar duanızda unutmayın beni de..
Merhaba kızlar....
Bir cuma günü daha geldi çattı Yarın da Cuma....
amin inşallahGünaydın canlar, hayırlı cumalar. ALLAH gönlünüzdeki dualarınızı kabul etsin inşallah...
Şimdiden hayırlı cumalar kızlar duanızda unutmayın beni de..
ben yarın olmayacağım izin aldım nete giremem.. Hastası olanlara acil şifa eş isteyenlere hayırlı eş, iş isteyenlere huzurlu çalışabilecek ve bereketli olan paralar kazanabilecekleri bir iş ve evlat isteyenlere de hayırlı eş nasip etsin Yaradan ım inşallah
Katılıyorum canım sana böyle tatlı güzel heyecanlar olsun istiyorum yüreğim kıpır kıpır olcak herşeyi sevgiyle yaşıcam biri eee mantiğınız uyuyor hadi evlenin değil akıl mantık tabiiki olcak ama zaten gönlunün ısınmadıği biriyle de ayni evi bir ömrü paylaşmanın neresi mantıklı:))Hoşbuldum Ekin, duygularimi paylasmak bile iyi geldi :) "mucize" demissin evet benim ihtiyacim olan sey bir mucize cunku artik arkadaslarimin "seni biriyle tanistirmak istiyorum" tekliflerinden de yıldım.. olacaksa o kişiyle tesadufen ben tanisayim, kimse mudahale etmesin istiyorum artik
Allahim hayirli kapilar açsın hepimize, mutlu pazarlar olsun
Deniz, kum , , güneş... Kumburgaz sahillrtinden herkese selamlar kızçeler